Arama sonuçları: *

1. A

İŞLEMCİM %100 YÜK GÜCÜNDE ÇALIŞIYOR YARDIM EDİN

Ekte belirttiğim gibi %100 yük gücünde çalışıyor işlemcim. Bilgisayarı açtım bu halde. İmkanı yok donmayan bilgisayar takılıyor ,birşeyler oluyor yardım edin bu uygulama ne uygulaması %70 80 larda çalışıyor yardımcı olun hiç başıma gelmemişti böyle bişey bilmiyorum ne yapacağımı.
  2. A

BİLGİSAYAR AÇILIRKEN DİSK TAMİR EDİYOR

Son 2 haftadır falan her bilgisayarı kapatıp açmamda Repairing Disk(C:) şeklinde bir ibare ile karşılaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Sanırım kuzenim(6) kasadan kapattı ve ondan sonra böyle oldu ssd kullanıyorum bu arada.
  3. A

CS GO DA FPS DÜŞMESİ SORUNU !!!!!(yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.)

Birkaç ay önce csgo`da ana menüde 400(min) harita yüklenirken de 900fps üzeri alıyordum fakat şimdi ana menü 300fps(max) harita yüklenirken de 500fps(max) alıyorum sebebi ne olabilir sizce ? AMD güncelleştirmeleri olabilir mi oyun içi de dust2 5v5 150 altına inmiyor önceden 200 altına inmezdi...
  4. A

Radeon ayarları ve sürücü sürümleri uyuşmuyor !

Bu sabah windows işletim sistemini ve ekran kartı yazılımını güncelleştirdim ve radeon u açmak istediğim zaman şu hatayı alıyorum : https://prnt.sc/u9nfhg bunu nasıl düzeltebilirim bütün sürücülerim güncel vaziyette silip tekrar kursam düzelir mi
Geri