Arama sonuçları: *

1. O

Ryzen 7 9850x3d sapphire nitro+ 9070xt fps drop sorunu

AnakartMSI B850-S Ram twinmos voltx 16x16 6000mhz cl36 ssd kingston renegade 5 1tb Rust lol gibi oyunlar da fps drop ve düşük fps sorunu yaşıyorum. Valorant da aynı sorun olmuyor ama çözüm nedir ne yapabilirim?
  2. O

Çözüldü✓ Bıos nasıl güncellenir?

Merhaba msı pro b850-s wıfı 6 anakartım var masaüstün de veya oyunlar da donma sorunları yaşıyorum. Özellikle sistemi yoran oyunlar da rust, cod warzone gibi oyunlar da. Bıos güncellemesi yapacağım fakat önemli bir konu olduğu için danışmak istedim. Köprü görevi görmesi icin önce ki sürümlerden...
  3. O

R7 9850x3d rx 9070xt bir anda donuyor.

merhaba 1 hafta oldu olmadı sinerji den hazır sistem satın aldım. geldi her şey cok güzel fakat oyun oynarken bir anda donuyor pc masaüstünde de donuyor sorun nedir? iade etmeli miyim ne yapmam gerek 110k para verdim böyle şeyler insanın canını cok sıkıyor.
  4. O

Gri ekran ve bi süre sonra kendini yeniden başlatıyor

Sa onceden de bu ekranı aliyordum 1 ay oncesine kadar bilgisayarciýa götürdüm ekran kartı sorunlu dedi başka ekran kartı taktı gelmedi bu ekran garantiye gonderdik geldi geldiğinde baya bi kullandım oglenden geceye kadar yine ayni ekranı aldım bunun sorunu nedir ne yapabilirim ve oyuna...
Geri