Arama sonuçları: *

1. K

Windows 11 masaüstünde ara sıra takılıyor

Windows 11 kullanıyorum ve hiçbir uygulamada ve oyunlarda bilgisayar donmazken nedensizce masaüstünde ara sıra takılıyor. Mesela ara sıra sağ tık yapamıyorum. Ve uygulamalara tıklayamıyorum. İmleç hala hareket ediyor ama. Ve görev çubuğundaki uygulamalara tıklayabiliyorum. Oyunlarda donma...
  2. K

Ani elektrik kesintisi bilgisayara zarar verir mi?

Bugün elektrikler aniden kesildi ve bilgisayar açıktı. Bi sorun yaratırmı ani elektrik kesilmeleri? Şuan bilgisayar sorunsuz çalışıyor ama benim yaşadığım yerde 2 haftada 1 elektrik gidiyor o yüzden sorayım dedim. Akım koruyucu priz kullanıyorum haberiniz olsun. Anakart MSI B450M-A PRO Max. PSU...
  3. K

Rust oynadıktan sonra masaüstünde değişik çizgiler çıkıyor

Rust oynadıktan sonra masaüstüne döndüm ve bu tarz çizgiler gördüm bu sadece masaüstünde gözüküyor ama. Başka uygulamalara geçince görünmüyor. Rust oynarken zaten ekran 2 kere gidip gelmişti. Neden böyle bir şey olmuştur? Şu an geçti ama. Monitörüm HP 2311GT 8 yıllık vardır.
  4. K

Windows 11'de KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

Herhangi bir oyuna girerken durduk yere yeşil ekran ile bu hatayı alıyorum. Ara sıra oluyor her zaman olmuyor. Hata geldiğinde Windows Insider yazıyordu bir yerde. Yeşil ekran vardı, mavi değil. Altda ise KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE yazıyordu. Sorunun kaynağı nedir?
  5. K

RDR 2'ye girerken "minimum recommended hardware check failure" hatası

AMD Radeon Software'nin en güncel sürümünü indirip kurdum. Çoğu oyuna sıkıntısız girdi ama RDR 2'ye girerken minimum recommended hardware check failure hatası alıyorum. İptal dediğimde beni AMD sitesine yönlendiriyor. Driverinizi updateleyin diyor ama zaten en son sürüm kullanıyorum. Game...
  6. K

AMD Hata Raporu aracı sorunu

Oyun oynarken ekran siyah oldu aniden karşıma AMD Hata Raporu Aracı çıktı. Bu hatadan 2,3 kere daha karşılaşmıştım. Sıcaklıklar normaldi bütün sürücülerde günceldi.
  7. K

"Ekran kartı sürücüsünün sisteminize yüklenemediğini tespit ettik" hatası

Oyun oynarken ekran aniden siyah oldu. Arkadan sesler geliyordu ama görüntü yoktu sonrasında atıp bu hatayı verdi. Sonrasinda da bu hata karşıma çıktı.
  8. K

Input Signal Out of Range hatası

Yeni sürücü indirdim kurduğumda input Signal out of range hatası aldım. Hiç böyle bir hata olmazdı sürücü kurarken. Ekran 20,25 saniye boyunca öyle kaldı. Geri düzeldi. Sorunun kaynağı nedir? Nasıl çözebilirim?
  9. K

R3 3100 işlemci sıcaklığı aniden yükseliyor

Mesela oyun oynarken sıcaklık 57 derece ise aniden artıp 67'lere kadar çıkıyor. Bu sorun ara sıra oluyor. Sonra yavaş yavaş düşüyor. Bu bir sorun mu? Niçin oluyor? Bir de işlemcinin fan hızını nasıl öğrenebilirim? MSI Afterburner'de öyle bir ayar göremedim. CPU = Ryzen 3 3100.
  10. K

Güvenli moda geçince ekranın gelip gitmesi

Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarım daha önce hiç yapmazdı bu sorunu. AMD Radeon Software'yi kaldırmak için DDU kullanacaktım. Güvenli moda geçtim ve ekran gidip gelmeye başladı hep. Mouseyi hareket ettirsem bir yere tıklasam gine işlemiyor. Bilgisayarı 3-4 defa kapatıp açmamla...
  11. K

Windows 11 ekran gidip geliyor

Merhaba. Bu sorun ile ilk defa karşılaşıyorum. Bugün bilgisayarı açtım 10 dakikalık bir işim vardı yapıp geldim. Monitörü uyku moduna almış açtığımda ekran gidip geliyordu 10 saniye boyunca ekran Full siyah olmuyordu biraz grileşiyordu 10 saniye boyunca. Normalde hiç olmazdı böyle bir şey...
  12. K

Uyku modu bilgisayarı bozuyor

Merhaba. Benim bilgisayarım normal oyun oynarken ekran kartı 68 C 1480 RPM de çalışıyor. Uyku moduna aldığımda ise 1150 RPM de sabit kalıyor oyun oynasam bile. Ve sıcaklık 72,73 e kadar çıkıyor. Evet pek yüksek bir sıcaklık değil. Yeniden başlatsam bile düzelmiyor. Şu an hala aynı. Sıcaklıklara...
  13. K

Uyku modunda gelen ses

Merhaba. Benim bilgisayarim 10 dakika bekledikten sonra ekran kendini uyku moduna aliyor(sadece ekranı).fareyi hareket ettirdigim an geri kaldigim yerden devam ediyorum. Ama bazen hani kasanizin acma tusunun yaninda USB girisleri olurya örneğin bir USB takinca bir ses gelirya. O ses geliyor...
  14. K

Kasaya su kaçarsa ne olur?

Merhaba kasaya su kaçarsa ne olur? 1 damla falan. Bir şey olur mu? Bugün yanlışlıkla kasanın ön ızgara yerine su kaçıyordu 1 damla falan Allah'tan tam yanına kaçmış. Eğer su içine gitseydi ne olurdu?
  15. K

Whql sürücüsünü güncelleştirmek gereklimi

Merhaba Amd den Whql sürücüsünü indirdim bu sürücyü hiç güncelleştirmemem mi gerek yoksa güncelleştirme geldiğinde güncelleştirmemmi gerek?
  16. K

RX 550 sistemde beyaz ekran çıkıyor

Merhaba benim beyaz ekran diye bir sorunum var ve hala çözemedim. Oyun oynarken çok kısa süreliğine gelip gidiyor bu beyaz ekran rahatsız edici bir şey. Bazen oluyor her zaman olmuyor. Ben de DDU ile ekran kartı driverlerini kaldırıp WHQL sürücüsünü indirdim sorunum çözülmüştü. Ama güncelleme...
  17. K

Rx550 Ekran Gidip Gelme sorunu

Merhaba benim Rx550 4gb adında bir ekran kartım var.Bu kartla oyun oynarken bazenleri beyaz ekran gelip gidiyor çok kısa bir şekilde.Bazenleri ise ekran full siyah olup 2 saniye falan öyle bekliyor.Çoğu kişi Amd driverlerinde sorun var diyor başka bir nedeni olabilirmi?Sizdede varmı bu sorun...
  18. K

Ph-Rx550-4g fan hızı 1150 rpmde kalıyor ve ısınıyor

Hepinize merhaba bugün bir sıkıntı ile karşılaştım Ph-Rx550-4g ekran kartım yükte 70 dereceyi geçmezdi oyunlarda 74 derece oldu şaşırdım acaba Msi Afterburner ayarlarını oynatmış olabilirmiyim hiç anlamam o konularıda pc yide 2 gün önce temizledim bi sıkıntısı yoktu 70 dereceyi geçmeden önce...
Top Bottom