Arama sonuçları: *

1. U

Görüntü gelmiyor aynı zamanda ekipmanlarda çalışmıyor

Başlıkta yazdığı gibi Pc yi açtığım zaman fanlar dönüyor, rgb ışıklar ve ssd çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ve mouseye elektrik gelmiyor. Soran olursa anakartın ışığı yanıyor. Sizce neden oluyor, nasıl düzeltebilirim? Sistem: B450m-k R3 2200g 8gb ram Gt 1030 Not:benim...
  2. U

PC çalıiıyor fakat görüntü, klavye ve mouse gelmiyor

Başlıkta yazdığı gibi Pc yi açtığım zaman fanlar dönüyor, rgb ışıklar ve ssd çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ve mouseye elektrik gelmiyor. Soran olursa anakartın ışığı yanıyor. Sizce neden oluyor, nasıl düzeltebilirim? Sistem: B450m-k R3 2200g 8gb ram Gt 1030 Not:benim...
  3. U

Monitörde, sayfayı hareket ettirtince gölgelenme tarzı bir şey oluyor

Eklerde de görüldüğü gibi mouse imlecini hareket ettirince arkada beyaz gölgemsi bir şey çıkıyor. Aynı zamanda bir metin okurken aşağı kaydırdığım zaman yazıların(harflerin)altında da bu beyaz gölgemsi şey çıkıyor, oyunlarda da kaplamaların kenarlarında çıkıp dikkatimi dağıtıyor. Bu lanet şey en...
  4. U

Ekranı oynatınca arkadan beyaz bir iz çıkıyor

Açıkçası bu sorunu nasıl nitelendireceğimi bilemedim, bu yüzden saçma bir başlık oldu kusura bakmayın. Olayı bu sabah fark ettim, PC'yi geceden açık bırakmıştım. Oyun iniyordu, sabah Online ders için PC başına geçtiğimde fark ettiğim ilk sorun Zoom'u tam ekran yapınca siyah ekran oluyordu. Ders...
  5. U

USB portları çalışmıyor.

PC'm de oyun yüklerken birden mousenin çalışmadığını fark ettim, ilk başta mouse bozuldu sandım daha sonra anladım ki USB port çalışmıyormuş. PC'm de da arkada 6 önde 3 olmak üzere 9 adet USB girişi var fakat öndekiler ve arkadaki yan yana duran 2 port çalışmıyor. Aygıt yöneticisine girdim...
Geri