Arama sonuçları: *

1. Arda0

PC Açılmıyor yardım lazım

Açılmıyor pc anakarta hafif baski yapinca açılıyor yardım edin nasıl çözebilirim
  2. Arda0

21.500tl ye bu sistemi alıyorum son görüşleriniz neler ve tavsiyeniz var mı ?

https://www.gencergaming.com/pch-aim bu sistemi alıcam sizce fiyat iyi mi değer mi ? Ve bir kaç soru sorucam cevaplarsaniz sevinirim 1-A serisi anakrt ile B serisi anakart farkı ne bunda A serisi var 2-Sizce +1500tl ye 6700xt ye geçmeye deger mi ?(6700 bile fps olsrak yeter gibi bana) 3- 2...
  3. Arda0

usb siz fortmat atılır mı ?

usb kullanmadan format atabılırmıyım format attıkdan sonra pc yı arkadaşa verıcem o evde wındows kurabılırmı birinin usb si ıle
  4. Arda0

PC yı nasıl herşeyını sıfırlarım (tekrar windows kurmadan satıcam bılgısayarı)

arkadaşlar pc yı satıcam hem hdd hem ssd herşeyı sılıcem Wındows 10 ssd de kurulu nasıl yapıcam hıc bılmıyorum
  5. Arda0

Pc satmadan once yapmam gerekenler ?

wındows ssd ye kurulu ve benım HDD yı sokmem lazım nasıl sokucem ve tam sıfırlamak ıcın ne yapmam gerek
  6. Arda0

PC de ne güncelleyebilirim (örn: driver)

ben sadece ekran kartını güncelliyom önemli bişeyler varmı başka güncellemem gereken
  7. Arda0

PC de güncellememiz gereken şeyler ?(pc donuyo)

ben sadece ekran kartını güncelliyon pc temmizledim boş dosyaları sildim ama pc bi anda donuyo ve geelmiyo reset atmak zorunda kalıyom acaba güncellemem gereken başka şeyler varmı o yüzden olabilirmi ?
  8. Arda0

Bilgisayar Arada Donup Duruyor?

beyler 2 gündür falan arada oluyo bişeye basıyorum misal donuyo 2 sn sonra geliyo bazen 7sn falan mesela az önce ekran kartı driver güncellledim boş dosyaları sildim nvidia denetim masasından ayarları yapıyım dedim bişeye tıklıyom denetim masasında 2sn sonra geliyo razerın uygulamasına girdim...
  9. Arda0

işlemcim valorantta %35ün üstüne çıkmyıo

merhaba valoda 35ün üstüne çıkımyo ve 24*dan sürekli 200-220 lere düşüyo sırf 240 olması için 700tl harcayıp işlemci değiştircem kulanımı artırsak 240 sabit alabilrimiym ?
  10. Arda0

Akım korumalı priz sıkıntısı ?

merhaba size bir sorum olacak normal klasik 3 lü prizlerden taksam prize onun ütünede akım korumalı 6 lı priz taksam sıkıntı olurmu güvenlik açısından akım korumanın bi özelliği kalmaz diye düşünüyorum
  11. Arda0

Kulaklıktan ses gelmiyorr! (hyperx cloud alpha)

yeni aldık luklığı taktık fakat ne mikrofondan ses geliyo ne kulaklıktan ne yapıcaz yada biri discorda gelip yardımcı olabilirmi anakartın ses driveriını kurduk ama olmuyo
  12. Arda0

T6 ultra nasıl montajlıycam

Amd stock coolerı çıkaramadım 10dk boyunca vidaları çıkartmama rağmen bi türlü çıkmadı yardım edebilirmisiniz birde detaylı bir video bulamadım montaj için cpu fan girişini çıkarttım bu arada anakarttan
  13. Arda0

Pc oynarken elektrik gitti bişey olurmu

650w 80+ bronze psu var thermaltake bide akım korumalı priz elektrik gidince direk pirizden elektriği kapattım yani prizi kapattım iyi mi? yapmışım?
  14. Arda0

Kasayı temizlettirmek için nereye verebiliriz

antalyada yaşıyorum kasayı benmi temizliyim yoksa bi yeremi vereyim kasayı temizlettirmek için nereyi önerirsiniz?
  15. Arda0

crack uygulama indirmek zararlımı

beyler mesela soundpad montaş programları adobe premiere indircektim ama adamlar link falan veriyolar crack olduğu için bunda virüs yada mining ihtimali varda yeni topladım pc yi korkuyom eğer ihtimal varsa hiç indirmiycem 1603457328 varda yanlış yazmışım varmı olcak
  16. Arda0

bu sistemde yayın yaparken ne kullanılmalı

Rtx 2060 super ventus xs oc ekran kartı Ryzen 5 3600 ve stok amd fanı 16gb ram 1603110371 hangisinin üzerinden yayın yapılmalı
  17. Arda0

yarım performans alıyorum!!

fortnite da normal oyunda 240fps alırken şuan 144sabit alabiliyorum neden sizce kasam yerde duruyo 4aylık bir pc daha yeni yerde durduğundan çok tozlanmış olabilirimi neden sizce?çıldırıcam çünkü sistem= AMD Ryzen 5 3600 ve stock cooler MSİ B450M-A PRO MAX Anakart CORSAİR 8X2 16GB RAM MSİ VENTUS...
  18. Arda0

güncelleştirmeleri kaldır dersem ne olur

ayarlardan güncelleştirmeleri kaldır seçeneği var onab asarsam ne olur şuan 2004sürümündeyim 1909a dönmek istiyorum windows10 pro
  19. Arda0

windows 10pro 2004den 1909sürümüne nasıl dönülür

Windows 10 Pro 2004 sürümünden 1909 sürümüne nasıl dönülür?
  20. Arda0

4ay önce aldığım kasa 240fps alırken şimdi 120-140 alıyor

ben rtx2060s li bir sistem aldım ilk aldığımda normal oyunda 240fps yi bırakın yayın açıyodum ve 300fps alıyodum ama şimdi hiç bişey açık değil 110-140 alıyorum ve ani fps düşmesi oluyor bunun sebebi nedir
Top Bottom