Arama sonuçları: *

1. HİT_GOOSE

Oyunlarda kasma,donma sorunu

Son 1 2 Yıldır bilgisayarda oyun oynarken Oyunlarda Ani donma yaşıyorum.(genellikle online oyunlarda oluyor) sorun işlemcidedir diye işlemci aldım ancak Pek bi fayda etmedi. Oyunda Yük anında Kasadan birden fan sesi yükseliyor arada cızırtı yapıyor sorunun hangi parçada olduğunu nasıl...
  2. HİT_GOOSE

Bilgisayara virüs bulaşır mı?

Kardeşim Youtube da video izlerken alttaki oyun reklamlarına tıklamış. Virüs bulaşmış mıdır?
  3. HİT_GOOSE

PC artık kullanılmayan dosyaları nasıl silebilirim?

Mobilde böyle bir özellik vardı her ay yapınca 800 mb gibi alan açılıyordu. Böyle bir şey PC de var mı?
  4. HİT_GOOSE

Oyun oynarken fanlar hızlanıyor

Oyun oynarken fanlar 1 veya 2 dk da bir çok hızlı dönüyor 5 saniye dönüp duruyor bunun nedeni nedir? Oyunlar Steamde ancak epicden oyun alırken de böyle oluyordu. Ayrıca Crack yazılım VS de indirmedim ve Her hafta sisteme virüs taraması yaptırıyorum I5 9400f 1660S H310m.k CoolerMaster Elite V3...
  5. HİT_GOOSE

Bilgisayarımda neyi değiştirmeliyim?

Elimde bir bütçe yok. Ancak değitirmek istersem ilk neyi değiştirmeliyim? sistemden memnunum EVGA 1660S İ5 9400f H310 Toshiba TR200 480GB Coolermaster k501L kasa Coolermaster 600W Elite v3 HyperX 8gb ram 2666
  6. HİT_GOOSE

VRAM hatası alıyorum

Oyun oynarken vram hatası alıyorum. vramlerin ne kadarının kullanıldığını nasıl öğrenebilirim.
  7. HİT_GOOSE

Eski pc ye yeni monitör takmak

bir arkadaşım yakında pc toplayacak. elinde de bir dinazor var. 512 mb ram li. yeni asus 144 hz monitör aldı. birlikte kullanabilir mi?. pc alana kadar.
Geri