Arama sonuçları: *

1. kozroS

Çözüldü✓ cat6 kablo ucu sıkıntılı

cat6 kablo soketi sıkıntılı diye kestim. 1000 mbps veriyordu ancak dışarıdan aldığım diğer soketi yapıp kabloyla birlikte 100 mbps üstü almıyorum soket ile ilgili olabilir mi?
  2. kozroS

Yazı Tipi Sorunu Yaşıyorum

Yazılar Nedense Sürekli Böyle Ne yaptıysam bunu bir düzeltemedim bu yazı fontunu nasıl düzeltebilirim?
  3. kozroS

AMD 3.ekran görüntüsü gelmiyor

Merhaba Arkadaşlar 3 Tane Ekranım Var HDMİ - DP - DP üçüde çalışıyor ancak yazılımsal sıkıntım var üçünde görüntü alamıyorum bilgisayarı başlattığımda çalışıyor ancak windowsta çalışmıyor maalesef ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz? ekran kartım rx 570 4 gb
  4. kozroS

Oyuna Girince mikrofondan Cızırtı Geliyor

merhaba bir sorum olacak benim kulaklığımın adı gamepower medusa ve mikrofonundan masaüstündeyken cızırtı gelmiyor ama oyunlara girince mesela rust a girince arkadan acayip derece cızırtı geliyor çıktıktan sonra gidiyor cızırtı sesi nasıl çözebilirim bilen varmı.
  5. kozroS

Valorant Ses Sıkıntısı

mikrofonum normalde güzel arka plandan ses gelmiyor ama valorant ı açınca arkadan çok kötü bir arkaplan sesi geliyor bu sorunu nasıl çözerim bilen varmı ?
  6. kozroS

Rust Isınma Sorunu :(

Genellikle Rust ta 80 89 Derece Isınma Görmekteyim Bunu Nasıl Azaltabilirim Fps'İM İyi Bide Ekranım 60hz Yani 60 fps üstü alıyorum bi makale okumuştum 60fps üstü sistemi yoruyor diye sence neden kaynaklanıyordur ? bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz tavsiyeniz varsa Ekran Kartım Rx 570
  7. kozroS

Amd Host Application Açılmaması

Arkadaşlar 1 Aydır Host Application A Giremiyorum Açtıktan Sonra Çalışmayı Durdurması Sürekli Bunu Yaşayıpta Çözümünü Bilen Varmı 1603501805 AMD KONUSUNDA
  8. kozroS

Ddr4 sistem acilmiyor

Ddr4 sistem acilmiyor ne yapmam gerek
  9. kozroS

Pc calisiyor Ekrana goruntu gelmiyor

Pc calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor ekstra mouse ve klavye calismiyor
Top Bottom