Arama sonuçları: *

1. anjq

Termal macun değişimi sonrası ısı değerlerim normal mi?

Merhaba arkadaşlar, Bu sabah MX6 Termal macun uygulaması yapıp bilgisayarı temizledim. 2 saatlik oyun sonrası ortalama ısı değeleri aşağıdadır. Sizde normal mi?
  2. anjq

Bilgisayar oyunlarda aniden kapanıyor

Merhaba arkadaşlar, Evimde varolan bilgisayarım oyunlarda 45 dakika ile 90 dakika kullanımlar sonrasın aniden kapanıyor. 3 yıldır bir değişiklik yapmadan aynı donanımları kullanmaktayım. Bilgisayarımın son bakımını 6 ay önce yaptım. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları geçen yıl nasılsa yine...
  3. anjq

5800X RTX3070 sistem oyunlardan çıktıktan sonra donuyor

Merhaba arkadaşlar, Kötü olmayan iyi bir bilgisayar sahibiyim. Bilgisayarımın özelliklerini aşağıda sizlerle paylaşacağım. Sahip olduğum garip hata ise oyunlardan çıktığımda masaüstünde inanılmaz bir kasma oluyor ve reset atmadan düzelmiyor. Şöyle ki oyundan çıkıp masaüstüne döndüğümde mouse...
  4. anjq

Yeni sistemimde yaşadığım fps drop

Arkadaşlar merhaba, Ocak sonunda almış olduğum bilgisayarda son 1 haftadır FPS drop yaşamaya başladım, sebebi ne olabilir? Ryzen 5 3600 işlemci B450 Tomahawk max anakart 2 adet 8GB 3200 MHZ ram 5500XT ekran kartı 500gb m2 ssd 2tb hdd oyun içi fps 120-140 arası iken inanılmaz drop...
Geri