Arama sonuçları: *

1. A

Mavi Ekran R7 9700X & RTX 5070 Ti sistemde mavi ekran hatası

Anakart: MSI B850 Plus Gaming İşlemci: Ryzen 7 9700X Ekran Kartı: GameRock RTX 5070 Ti İşletim Sistemi: Windows 11 Pro https://www.mediafire.com/file/wnm7n4qyw193h8j/101025-11437-01.zip/file
  2. A

Uzay montajında çalışan sistem kasaya girince çalışmıyor?

Arkadaşlar sorunum başlıkta ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Kasaya aldığımda sistemi vınlama sesi çıkıyor ve görüntü gelmiyor uzay sisteminde böyle bir ses almıyorum sebebi ne olabilir? B550 Aorus Elite V2. R7 5700X CV 550 HD5500 1GB THERMALTAKE 8*2 3200
  3. A

ASUS Anakart Sorunu.

Yardımınıza ihtiyacım var RAM'ler 1. ve 2. kanallarda çalışıyor ancak Single olarak. 2 ve 4'e taktığımda DRAM ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor ama RAM RGB'leri çalışıyor. RAM'i tek tek slotlara taktığımda hepsi çalışıyor. Birçok foruma baktım yerli yabancı, denilen çoğu şeyi yaptım ama olmadı...
  4. A

Soğutucu Ramlere Sıkıntı Çıkarır mı?

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Soğutucu olarak bunu almayı düşünüyorum ancak Ramleri soldan 1. ve 2. Slotlara takıyorum (işlemciye yakın olan slotlar) herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? ANAKART...
  5. A

Çözüldü✓ Acer Laptop Parmak İzi Okuyucusu Sorunu

Birkaç gün önce 22H2 güncellemesi sonrası parmak izim çalışmamaya başladı aygıt yöneticisinden biyometrik cihazlara baktığımda yanında ünlem işareti görüyorum nasıl düzeltebilirim?
  6. A

Mavi ekran sonrası “Reboot and Select proper Boot device…” hatası

Donma sonrası mavi ekran aldım şimdide aynı sorunla karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım?
  7. A

Sıcaklık değerleri normal mi?

İşlemci = Ryzen5 3600 Anakart = Tuf B550M - Plus boştaki sıcaklık değerleri
  8. A

Usb yi mbr ye çevirdikten sonra kullanılamaz hale gelmesi

Bios uptade yapmam gerek flashdiskin mbr olması gerekiyormuş mbr ye çevirdim flashın içine giremiyorum
  9. A

SSD'nin içinde sadece Windows olmasına rağmen 200gb yer kaplıyor

SSD=Patriot burst 240gb
Geri