Arama sonuçları: *

1. Juckly

Gigabyte a320ms2h anakarta ve VENTO VG04FE kasaya Rtx 4060 veya 4060 ti uyar mı

Sorum başlıktaki arkadaşlar teşekkürler.
  2. Juckly

SteelSeries gg klip ses sorunu

Arkadaşlar selam steelseries'den klip alıyorum bazı kliplerde ses geliyor bazılarında gelmiyor çözümünü bilen var mı acaba ?
  3. Juckly

Arkadaşım böyle bir hata almış yardım edebilir misiniz

Bilgisayar açılınca böyle bir ekran geliyor
  4. Juckly

Anakart bios erp kapatma

Arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra rgbler yanıyor erp kapatmak sorun teşkil eder mi kapatsam?
  5. Juckly

Çözüldü✓ Windows ssd görmüyor

Arkadaşlar selam bilgisayar servise gitmeden SSD çalışıyor du servise gönderdim psu değişti M2 SSD çalışıyor ama sata SSD görmüyor disk yönetiminden baktım orada da yok yardımcı olursanız sevinirim
  6. Juckly

bilgisayarın kendiliğinden kapanması

Arkadaşlar selam bilgisayar kendiliğinden kapanıyor servisine vs gönderdim bir şey yok diyorlar bende kapanıyor sorun m2 ssd de olabilir mi windows ona kurulu çünkü
  7. Juckly

Bilgisayar kendi kendine kapanması

Arkadaşlar selam. Bilgisayarım oyun ortasında kendi kendine kapanıyor ve açınca monitöre görüntü gelmiyor servisine yolladım OCCT testi yapıp 18 saat sorun yok deyip gönderiyorlar fakat oyun oynarken birden kapanıyor neden oluyor acaba
  8. Juckly

Donanım da statik elektrik

Arkadaşlar selam bilgisayarı kapatıyorum tekrar açınca monitöre görüntü gelmiyor fakat psu kapatıp uzun süre sonra açınca açılıyor acaba statik elektrik den kaynaklanıyor olabilir mi
  9. Juckly

Bilgisayar kapandıktan sonra açılmama sorunu

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açıp kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok fakat kapatınca bir daha uzun bir süre açamıyorum kasa çalışıyor fakat görüntü yok psu düğmesini kapatıyorum ertesi gün açılıyor fakat yine kapattığımda yine aynısı oluyor sorun hangi parça da acaba bilen var ise yardımcı...
  10. Juckly

Bios güncellemesinden sonra yapılması gereken ayarlar

Arkadaşlar selam bios sürümünü güncelledim bios üzerinde extra yapmam gereken bir şey varmıdır acaba
  11. Juckly

Bilgisayar görüntü gelmemesi

Arkadaşlar selam. Bilgisayarım açıyorum açılıyor fakat erkana görüntü gelmiyor kablo bağlı değil hatası veriyor bakıyorum her şeyi takılı ve bağlı servise de gönderdim servis bir sorun olmadığını söyledi bunun sebebi ne olabilir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  12. Juckly

Windows 10 bluetooth açma problemi

Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma kablosuz kulaklık bağlayacağım fakat bluetooth görmüyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  13. Juckly

Hızlı başlatma kapatılmalı mı

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı açtığım zaman işlemci çalışma süresi sıfırlanmıyor 1 saat önce açtım bilgisayarı fakat 6 saattir çalışıyor gözüküyor internetten baktım biraz hızlı başlat ile alakalı yazıyor. Windowsum M2 ssd ye kurulu hızlı başlatmayı kapattım sizce kapatmalımıyım bir zararı...
  14. Juckly

monitör kablo bağlı değil hatası

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma görüntüyü HDMI kablo ile sağlıyorum ekran kartım gtx 1650, normal çalışıyor ama bazenleri bilgisayarı kapattığım zaman tekrar açınca kablo bağlı değil hatası alıyorum monitörden hdmı değişmiştim 10 kere felan yaşamadım ama şimdi tekrar oldu internetten az...
  15. Juckly

nvidia 3d ayarlar değiştirilmesi

Arkadaşlar merhaba. Nvidia denetim masasından 3D ayarların yönetilmesi kısmından 2 3 ayarı değiştiriyorum bilgisayara herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba ?
  16. Juckly

ssd gözükmüyor depolamada

arkadaşlar merhaba sandisk m2 ssd aldım fakat depolamada gözükmüyor kurulumunu nasıl yapıcam yardımcı olacak var mı acaba
  17. Juckly

vento kasa hdd girişi

Merhabalar bende bu kasa var Vento VG04FE 3x120mmRGB Fan USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa hdd girişini göremedim yardımcı olabilecek var mı acaba
  18. Juckly

Monitör çözünürlüğü için yardım

Arkadaşlar merhaba https://www.gaming.gen.tr/urun/14041/pc-hocasi-gg2-amd-ryzen-3-3100-gigabyte-gtx-1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ şu sistemi alacağım fakat bütçem sınırlı olduğu için monitör alamadım bende casper 900w model bir monitör var dönüştürücü kullansam tahmini kaç...
Geri