Arama sonuçları: *

1. Darkula

Kasa çalışmasına rağmen monitöre ekran gelmiyor no signal

Kasa çalışmasına rağmen monitöre ekran gelmiyor no signal veya kaynak cihazında problem var diyor kasaya bağlı her şey çalışıyor hatta oyun kolunu bluetooth ile bağladım çalıştı ancak ekran yok zamanında aynısı oldu bilgisayarcı 20 tl ye driver güncelledi çalı
  2. Darkula

Pc çalışıor ama monitöre ekran gelmiyor

Bu sorun bir kere daha oldu pc çalışıyor klavye gibi aygıtlar kapalı monitöre ekran gelmiyor bilgisayarcıya gotürdüm adam fişe taktı herşry çalıştı ekran kartını güncelledi 20 tl aldı zamanında
  3. Darkula

Ruslar Ip'me Saldırdı Ne Yapmalıyım

CS go da rusla atisiyordum aniden oyundan cografi konum hatas diyerek atti ve intermete girnce hata veriyor ne yapmaliyim
  4. Darkula

Bu sitenin sertifikasının iptal edilip edilmediği bilgisi alınamıyor. HATASI

Fifa 22 indiryorum şu anda ve aniden böyle bir şey geldi karşıma nedir bilgisi olan varmı evete mi basyaım hayıramı 1686420817 ACİL YARDIM
  5. Darkula

Pc bekleme moduna geçti "acil yardım"

Pc kendine kendine actiktan sonra bekleme moduna gecti nasil duzelecek bu su an siyah ekran var
  6. Darkula

Pc bekleme moduna geçti !!-

Pc yi başlattım ekran geldi 10 sn bekledim ve HDMI ve sonra bilgisayarıniz bekleme moduna geçiyor dedi gitti çozüm var mi
  7. Darkula

Araba Kendini Enerji Tasarruf Moduna Almış Nasıl Kapatırım?

Araba kendini enerji tasaruuf moduna aldı nasıl devri dışı bırakırım
  8. Darkula

KLAVYE ÇALIŞMIYOR YARDIM

KLavye çalışmıyo yazı yazmıyo ama tuşlara basınca kısayollar açıyor her rusa tikladigimds kisayollar aciliyor
  9. Darkula

Windows 10 hoşgeldiniz ekranında bekleme

Pc yi actim yaklasik 2 dakika boyu hosgeldiniz yazisi bekledi sonra acildi alttaki (saatin oldugu yer) butun uygulamalar yok oldu 1 dk sonra geldi nedenei nedir ???
  10. Darkula

ets 2 de çok tiz bi ses geliyor nedeni nedir

kasadan geliyor b.i. coil while ama çok tiz rahatsız ediyor önlenebilir bi sorunmu
  11. Darkula

Ets de menüdeyken gelen tiz ses

Evet arkadaşlar başlıkda yazıyor euro truck simulayor ve giutarhero oyunlarını actığımda menüde kadadan dııııt sesi geliyor fps de cızırdardı ama bu farklı
  12. Darkula

Arkadaşlar prizi açtım ama kasa açılmıyor monitöre elektrik gidiyor ama

Arkadaşlar kasa açılmıyor priz monitöre elektrik gönderiyo ama kasada beyaz ışık yanardı elektrik alıyorum diye oda yanmıyo yardın lütfenn
  13. Darkula

Ekran dondu yardım lütfennnn

arkadaşlar cs go ya girdim girer girmez maçı başlata bastım ekran dondu kaldı windows tuşuna basınca düzeldi neden böyle oldu
  14. Darkula

Kasanın uzaktan kumandasına bastığımda garip ses geliyor YARDIM !!

Kasanın uzaktan kumandasına bastığımda hoparlörden dırığt sesi geliyor sebebi nedir
  15. Darkula

Oyundayken elektirik giderse kasaya zarar gelirmi

Oyundayken elektirik giderse kasaya zarar gelirmi
  16. Darkula

Güç kablosu çekilmiyor

Eskiden rahat bir şekilde geliyordu şimdi sıkışmış gibi virişi kirmaktan korkuyorum ragat bir şekilde nasil çıkarırım
  17. Darkula

Pes 2021 settingsi tekrar nasıl yükleriz

Pes 2021 settingsi yanlışlıkla sildim nerden yükleyebilirim tekrardan
  18. Darkula

Pes de aynı anda max 3 tuşa basabiliyorum yardım edermisiniz

Pes de aynı anda max 3 tuşa basabiliyorum yardım edermisiniz
  19. Darkula

Amd radeon software kullanmayı bilen ACİLL LAZIM

Sıcaklık değerlerini nasıl öğrenicem ?
  20. Darkula

Ekran kartı ve kasanın cam paneli alev atıyor amd radeon softwarede soğutma yöntemleri

Ekran kartı ve kasanın cam paneli alev atıyor amd radeon softwarede soğutma yöntemleri varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
Geri