Arama sonuçları: *

1. nysX

Mavi Ekran, Drop ve Kasma

Merhaba, bilgisayarımda uygulama açtığım zaman Opera, Valorant, Discord vs. drop yiyorum, donuyor ve öyle kalıyor ya da donuyor, bir süre sonra mavi ekran veriyor. Ekran kartım 6 aylık olmasına rağmen bu durum canımı çok sıkıyordu. Bende 4 senedir işlemci termal macununu değiştirmiyordum. Onu...
  2. nysX

Bilgisayarıma Trojan Bulaştı

Merhaba az önce bilgisayarı açtığımda bir sürü yeni tehdit bulundu bildirimleri ile karşılaştım bilgisayarımda trojan var nasıl kurtulabilirm bilgi olanlar yardımcı olabilir mi?
  3. nysX

Sağ Tık Yapınca Kullanmadığım Uygulama Çıkıyor

Merhabalar asus armoury crate uygulamasını indirmiştim beğenmedim ve silmiştim fakat sağ tık yapınca masaüstünde fotoğraftada göründüğü gibi armoury crate yazısı çıkıyor. bu yazıyı nasıl kaldırbailirim?
  4. nysX

windows 10 nasıl tekrar kurulum yapılır?

Merhaba windows ınsıder programına dün katıldım ve güncelleştirdim daha sonra bilgisayarımda aşırı derecede yavaşlama oldu açılış ekranında bile 2 dakika bekliyorum eski windows sürümüne nasıl dönebilirim? ınsıder programınıda iptal ettim.
  5. nysX

Wındows 10 sağ alt köşede yazı çıktı

merhabalar bu sabah wındows insıder programına katıldım güncelleştirdim her şey çok güzel oldu bilgisayar açıldığında sağ alt köşede böyle yazı çıktı bu yazıyı nasıl ordan kaldırabilirim? ve bu yazı nedir?
  6. nysX

APU İşlemci Ekran Kartı Çıkartınca FPS Artar Mı?

İşlemci R5 3400G 5 ay önce aldım ekran kartı olarak rx550 var geçici olarak takmıştım onu valorant ilk yüklediğimde fps 180di son zamanlarda fps çok düşmeye başladı (100 fps) ekran kartını çıkartıp sadece apu işlemciyi kullansam sorun olur mu? fps etkilenir mi fps artmasını istiyorum Not: Hazır...
  7. nysX

bıos sürümüm çok eski

bıos sürümüm böyle gözüküyor anakartım asus prıme a320 m-f bu doğru mudur? son bıosu ne zaman yayınlandı ve nerden güncelleyeceğim hakkında link atarsanız sevinirim
  8. nysX

Gpu tweak2 kendiliğinden açılıyor

Asus Gpu tweak 2 bilgisayar açıldığında kendiliğinden açılıyor ve görev yöneticisinde çıkmıyor başka forumlarda msconfig den yaptım yazmışlar ama nasıl yapıldığını söylememişler yardımcı olabilir misiniz dostlar?
Geri