Arama sonuçları: *

1. Ultracı

PCIe 3.0 x16 slot GPU riser ile PCIe 4.0 x16 olur mu?

Anakartımda PCIe 3.0 x16 slot var. PCIe 4.0 x16 özellikli bir GPU riser alsam ekran kartım 4.0 da mı çalışacak 3.0 da mı? Aslında amacım ekran kartını dikey koymak fakat böyle bir artısı olur mu olmaz mı bilmiyorum.
  2. Ultracı

RTX 3060 Anlık Fps Dropları

Merhabalar. Örnek olarak assassin's creed Oddysey oyununu verdim. Aynı şekilde GTA 5 oyununda da böyle oluyor. MSI afterburner den izlediğim kadarıyla FPS düşüşü ile GPU kullanımı aynı anda düşüyor. Bu da sorunun GPU da olduğunu düşündürüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var...
  3. Ultracı

2 Farklı Diskteki İşletim sistemindeki dosyalar karışıyor

İyi akşamlar. Bilgisayarımda 2 adet SSD var. 1. SSDye Windows 10 kurulu, 2. SSD tamamen boştu ve ben de Windows 11 yükledim. Sistem açıldığında iki işletim sistemi arasında seçim yapma ekranı geliyor. Buraya kadar her şey istediğim gibi fakat her iki işletim sisteminde başlattığım zaman da diğer...
  4. Ultracı

Çözüldü✓ Yeni aldığım SSD Gözükmüyor.

Arkadaşlar yeni SSD aldım fakat Aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz? BIOS bölümünde de gözüküyor.
  5. Ultracı

Valorant Paket Kaybı Var

Valorant paket kaybı var nasıl çözebilirim ISS ye destek talebi açtım. pingim düşük ama paket kaybı %1 ile %6 arasında gidip geliyor. Çözüm bilen varsa yardım bekliyorum.
  6. Ultracı

Windows 10 Mavi ekran

https://www.dosya.tc/server37/h45aki/062822-8187-01.rar.html Minidump dosyasını paylaştım. Mavi Ekran Hata Kodu Page Fault in Nonpaged area
  7. Ultracı

Windows 10 Mavi ekran hatası Page fault in nonpaged area

Arkadaşlar iyi günler. Hatanın meydana gelmesi şu şekilde oluyor. Örneğin Valoranta giriyorum ve çıkıyorum. Daha sonra tekrar giriyorum oyun açılmadan bu mavi ekran hatasını veriyor. Bilgisayara format attıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Size dönüş...
  8. Ultracı

Windows 10 Mavi Ekran page fault in nonpaged area hatası

Arkadaşlar iyi akşamlar. Hatanın meydana gelmesi şu şekilde oluyor. Örneğin Valoranta giriyorum ve çıkıyorum. Daha sonra tekrar giriyorum oyun açılmadan bu mavi ekran hatasını veriyor. Bilgisayara format attıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Size dönüş...
Top Bottom