Arama sonuçları: *

1. treplex

Mortal Kombat 11 Oyun Açılmıyor

Steam'dan Mortal Kombat 11 aldım indirdim fakat hiçbir şekilde açamadım. (Windows 7 kullanıyorum ekran kartım ASUS 1050 Ti.) Oyun hiç açılmıyor steamda başlatıyorum 1 saniyeliğine çalışıyor olarak gösteriyor sonra kapanıyor ekrana hiçbir şey gelmiyor. İnternetteki çoğu çözümü uyguladım ama sonuç...
  2. treplex

Yeni Parçalarda Düşük FPS Sorunu

Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim, yakın zamanda işlemci anakart ve RAM imi güncelledim ekran kartı hala aynı 1 GB *** Radeon HD 4550 eski parçalar : Core 2duo E6700 2 çekirdek 2.66 ghz işlemci 3 GB ram MSU 945GCM5-F Anakart Yeni parçalar: İntel xeon 5450 4 çekirdek 3.00 ghz işlemci 8...
  3. treplex

Anakart ve işlemci nm 'leri uyumluğu

Öncelikle okuduğun için teşekkürler benim eski bir bilgisayarım var içerisinde core 2 duo e6700 var ve buna yeni bir anakart almak istiyorum (Almak İstediğim Anakart Asus Prime H310M-K R2.0 Intel H310) Anakart ve işlemcinin birbirine uyması için bildiğim kadarıyla "nm" sayılarına bakılıyor...
  4. treplex

Şuan PC Toplanır Mı ?

Arkadaşlar bilgisayarım kötü olduğundan dolayı bilgisay toplamayı düşünüyorum fakat dolar kuru sürekli değişyor ne yapsam bilemedim sizede bir danışayım dedim sizce şimdi toplayayım mı yoksa daha bekleyeyim mi ? Bütçem orta seviyede 8.000 tl ye yakın bir şey düşünüyorum.
Geri