Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayar Ön Fanlar çalışmıyor

Merhabalar. İtopyadan corsair 4000d airflow kasa aldım, ön 3 fan kurulu geldi, egzoz fanını kendim montajladım. Öndeki 3 fanın ledleri yanıyor ama çalışmıyor yardım edebilecek veya Ankara içinde montajı toparlayacak ücreti karşılığında birileri varmı
  2. A

Sistem parça güncellemesi

Merhabalar şuanda sistemim şu B450M-KII anakart 5700x ryzen işlemci asus dual 3060ti Snowman t6 soğutucu Sharkon tg5 kasa(önü cam) 2k msi monitör Oyunlar 2kda oynanırken hem ekran hemde işlemci 80 derecelere tırmanıyor. Bu yüzden güncellemeler yapcağım. Anakartta B550 serisine geçişi Kasayı...
  3. A

Sistem Darboğaz ve Psu

Arkadaşlar şuan 2k monitörüm var. 5700x işlemcim, 3060ti ekran kartım var. 3080 ti a geçmek istiyorum. Darboğaz olur mu? Kaç watt psu gerekir yardımcı olurmusunuz?
  4. A

Ses Kaydederken Oluşan Bozulma Durumu ?

Merhabalar. Ses kaydederken her şey normal ilerlerken bir anda sesde cızırtı patlama oluyor ve geçiyor. İlginçtir ki OBS programını açıp Adobe auditiondan ses kaydederken eğerki obs açıksa bu cızırtı patlama gidiyor. sorun sizce nerede?
  5. A

Ryzen 7 5700X ısınma problemi?

Arkadaşlar. Amd Ryzen 7 5700X B450M-KII 3060Ti Snowman T6 Ultra var. Kasam Sharkoon TG5 ve oyunlarda 83 dereceyi görüyor işlemcim. Termal macun yenilemesi yaptırdım aynı. Sizce işlemci soğutucu mu yoksa Anakart mı değişmem lazım?
  6. A

5600 işlemci 5600xt ekran kartı darboğaz?

Merhabalar, ryzen 5 3600 işlemciden 5600 işlemciye geçmeyi düşünüyorum, ekran kartım 5600xt, darboğaz olur mu? Birde twitchte yayın açacağım işlemciden mi ekran kartından mı vermeliyim yayını, sistemi yükselttiğimde.
  7. A

Ryzen 5 3600 Yayında Isınma Durumu

Ryzen 5 3600 işlemcim var ve işlemcim üzerinden 5000 bitrate yayın veriyorum, 900 p 60 fps. Bu yayını yaparken Cod Warzone, Rainbow Six, Lol gibi oyunların hepsini en yüksek ayarlarda oynadım. İşlemci sıcaklığımı ölçmek için yayın boyunca, hwinfo programını açık bıraktım. 3 saatlik yayın...
  8. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600, 5600 xt yayın açmak

Amd ryzen 5 3600 işlemci ve amd asus dual 5600xt evo ekran kartım var ve twitchte yayın açmak istiyorum. streamlabs streamelements obs vs. Gibi hangi programı kullanmalıyım ? İşlemci mi ekran kartından mı yayını vermliyim? Cod warzone, Lol, Tft, R6 gibi oyunlar oynayacağım.
Geri