Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Bilgisayar Jack Girişli Kulaklığı Algılamıyor.

Herkese selam,yeni anakart işlemci modülüne geçtim a320m anakartım var kulaklığım logitech g335.Acaba anakarta bağlama yaparken audio ve speaker kısımlarını yanlış mı taktım nerde sorun olabilir ?
  2. eyupefe3

Windows 10 Birden Ses Gitti ?

Birden ses gitti ses çubuğu şuanda böyle gözüküyor ses sistemi ve kulaklıkta aynı otururken oldu ne yapmam lazım ?
  3. eyupefe3

Tarayıcıya link yazdığımda farklı sitelere atıyor.

Arkadaşlar öncelikle selam,daha öncede farklı bir yerde yaşamıştım şimdide arkadaşım whatsapptan google drive üzerinden video attı pcye yazdım bütün linki aşağıdaki siteye attı enterladığım gibi,bu sorun neden var ...
  4. eyupefe3

Rar Dosyası Dışarı Nasıl Çıkartılır ?

Arkadaşlar bios güncellemek için ROM dosyası indirdim,rar olarak gözüküyor ve buraya çıkart,klasöre çıkart falan ondan yapmam lazım ama öyle bir seçenek çıkmıyor ne yapmam lazım ?
  5. eyupefe3

Biosta Flash Bellek Gözükmüyor

Arkadaşlar öncelikle selam,modlu bios kurmak için Asus Ez Flash 2'ye giriyorum ancak flash belleğim gözükmüyor ne yapmam gerek ? Asus P5G41t-m lx. @_Zaur_
  6. eyupefe3

Bilgisayarım kaça gider ?

Arkadaşlar öncelikle selam,pc güzel bir fiyata giderse ikinci el bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce kaçar gider ? İmzada sistem.
  7. eyupefe3

Bilgisayarıma neler yapabilirim ?

Arkadaşlar öncelikle selam,kenarda 650TL param var sistem imzamda yazıyor bu sisteme neler yapılabilir ?
  8. eyupefe3

Pc açılmıyor (Tüm kabloları takmış mıyım bakar mısınız)

Arkadaşlar öncelikle selam,bu akşam işlemcinin fanını macuna bakmak için söktüm sonra takamadığımdan dolayı konu açtım ve anakartı çıkarıp öyle takmamı söylediler,sonra ben anakarta takılı kabloların yerlerinin fotoğraflarını çektim ki geri takarken sıkıntı yaşamayayım diye,işlemciyi fanını...
  9. eyupefe3

PC Neden Isınmıyor ?

Arkadaşlar herkes pc ısınıyor diye şikayet eder ben ısınmıyor diye şikayetçiyim :D Isınmasını istememin sebebi oyunlarda fps farkı olması (30-40 fps) ben bu pcyi nasıl ısıtırım ? Ekran kartı ve işlemci OC'lu kasanın kapağı kapalı daracık alanda duruyor ama aşağıya atıcam max kaç derece...
  10. eyupefe3

PC Siyah Ekran Ve Yavaşlamaya Başladı

14 Yıllık Bir Sistem Arkadaşlar bu sabah yaklaşık 1 saattir pc açık ve aşırı yavaşladı 3-4 defa ekran siyah olup 5 saniye sonra falan düzeldi.Youtube bile yüklenmiyor sıcaklık değerlerini aşağıya atıcam bir ara ekran kartı çok ısındı ondada canlı derse girmiştim.Virüs yok haftada bir kaspersky...
  11. eyupefe3

Acil trojan Windows sistemlerini kapatmaya başladı

Arkadaslar Kaspersky virüs taramasu yaptıkm 5 tane çıktı 4u silindi sonuncuyu silmeye çalışınca hata verdi opera falan girmeye çalışınca silinmiş veya kaldırılmış olabilir diyo Aşağıdaki gibi kaldi 1617882398 Acil
Geri