Arama sonuçları: *

1. -Cenker

PC kendi kendine kapanmadan önce defalarca restart attı

Merhaba dostlarım dün PC de işim bitince kapattım kapattıktan sonra kendi kendine restart attı bende PSU yu kapattım bugün sabah açtım monitöre sinyal gelmedi 2-3 kere de ben kasanın üstündeki restart tuşuna bastım şimdi de böyle bir ekran geldi ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
  2. -Cenker

Dostlar acil kişisel bilgisayarınız hata ile karşılaştı

merhaba dostlar youtubeda dolaşırken bi anda kişisel bilgisayarınız beklenmedik hata ile karşılaştı crashi aldım tamamlandı yeniden başlattı sistem kendini sonra bios ekranı geldi ve dondu ekran biosa girebiliyorum saveledim çıktım siyah ekran olarak kaldı yardımcı olur musunuz dostlar şimdiden...
  3. -Cenker

Merhaba arkadaşlar yarın Online sınavım var wifi bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar bugün müşteri temsilcisine güvenerek şifre ve ağ adı değişti ancak laptopumda pini girdiğimde hata alıyorum araştırdım ve sonuç alamadım yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
  4. -Cenker

Hepinize merhaba dostlarım annemin iş bilgisayarında Windows çökmüş bilgiler kurtulabilir mi

Bu hatanın sonucunda Windows çökmüş diye düşünüyorum içerisinde baya işle ilgili önemli dosyalar vardı tekrar açabilir miyiz yoksa formatlık mı
Geri