Arama sonuçları: *

1. T

B450 de kulaklık girişi usb varmı?

Merhaba Arkadaşlar benim anakart msi b450 a pro max kulaklık alıcamda ama jak girişi değil usb girişi acaba destekliyor mu? Yada başka bişi almam gerekiyor mu?
  2. T

İnternet oyunda ping sorunu

Merhaba millet ben türk telekom 16 mbps internet kullanıyorum bu hemen hemen 2 haftadır ben oyun oynıyamıyorum örnek valorant ta 30-45 ping le oynuyordum son zamanlarda 120-140 ping ile oynıyorum ne yapmam lazım müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuc alamadım sizce ne yapayım ayar felan...
  3. T

Ram bellek nerden almalıyım

Merhabalar arkadaşlar ben sistem kurdum ama 8gb 3200 adata xpg bugünlerde aynısından almak istiyorum ikinci el de 350 tl sıfır kutulu garantili sıfır ise 413 tl sizce hangisinden almalıyım sitem diye bir kullanıcı satıyor güvenlikli mi? Bide 100 ile en fazla 150 tl kulaklık önerir misiniz?
  4. T

Mouse secimi hakkında yardım

Merhabalar ben fbs oyunlar oynuyorum cs go sonra vollarnt gibi bu iki oyuncu maouse de kaldım yardımcı olurmusunuz ? gamepower de uzun süre kullanırsanız mouse uzerinde lekeler meydana geliyor ama gigabyte söz konusu değil 1 rinci almak istedigim...
  5. T

Merhabalar arkadaşlar bana bir mouse ve klavye önerebilir misiniz??

Merhaba arkadaşlar ben sistemi yavaş yavaş yeniliyorum da şimdi mouse lazım bide klavye mouse ped ben buldum da hangisi iyi karar veremedim yardımcı olurmusun bide klavye lazım bütce : maose (fare için rgb olursa cok iyi olur ) 100 ila 150 maose ped için ucuz bişi istiyorum klavye de 100...
  6. T

ya beyler benim maouse kafayı yedi yardım

Merhaba arkadaşlar benim fare yani maose masaüstünde ben hareket yapmama ragmen bilgisayardan aynı yerde kalıyor ama dizime koydugumda sorun yok bunun bir ayarı var mı yoksa yeni bir tane alsam mı ? yada önerin 1634760146 Tamam beyler cözdüm
  7. T

arkadaşlar bu sisteme konsol gibi uyar mı ?

ben steamda vr oyun oynamak istiyorum yada araba oyunu konsollu klavyeden değil şimdi arkadaşlar benim bilgisayar özellikleri şunlar dır ? İşlemci amd ryzen 5 3400g pro apu sistem rem : 8gb ama bi 8 daha alıcam bunda sıkıntı yok ssd: 240gb hdd :500gb bide monitor önemlimi ekran kartı yok...
  8. T

bu monitor nasıldır yada önerebilir misiniz? ?

Herkese merhaba bana bir monitor lazım da eskisi şuan kullanıyorum ama dönüştürücü oldugu icin cok azda olsa pixel sorunu veriyor ben ikinci ele karşıyım ama bu güzel sizce alayım mı ? yada ikinci el sıfır önerebilir misiniz? ? benim begendigim bu ama çerversiz nedir onu bilmiyorum
  9. T

beyler windows 11 yükliyebildim ama takıldı sanırım

Merhaba arkadaşlar yeni format attım uefi olarak daha sonra windows 11 yüklemeye karar verdim sonra bir baktım takılı kaldı sizce ne yapmalıyım %83 takılı kaldı
  10. T

uyku moduna alınıca internet kesiliyor ?

Herkese selamlar benim bir oyunum botta ama bilgisayarımı uyku moduna alınca internet kesiliyor cözümü var mı ? anakart b450m a pro max yapılan işlemler bilgisayar bu aygıtı kapatsız işaretliydi kaldırdım ama yine olmadı çözüm
  11. T

Bilgisayarım Açılmıyor Yardım

merhaba arkadaşlar benim pc acılmıyor ben uzay montaj kullanıyorum ama ne yaptıysam olmadı acılmadı güç kaynagının kablosunu değiştirdim ama yine aynı elimde başka psu yok deniyemiyorum sizce ne yapmam lazım ya psu(Garantili bu arada girer mi ? ) gitti yada anakart tespit nasıl yapılır yapabilirim
  12. T

gameloopta pugb mobile sorunu

selamlar öncellikler kurban bayramınız mubarek olsun pc için emulator benim sorunum şu yönde gameloopta pugb mobile oynadım hic bir sorunu yoktu birden ayarları bozuldur wasd felan yapınca yürümüyor farede ateş yaptıgımda ise oda olmuyor yani kısa ve öz kafayı yedi bunun bir cözümü varmı...
  13. T

bios güncelemesi nasıl olur

selamlar benim bios eski sürüm elimde flaş bellek yok AIDA 64 bios güncelemesi var acaba yuklesem bişi olur mu ? yada telefon hafıza kartına kendi sitesinden biosu yükleyip bios ta mı guncelliyim
  14. T

benim anakart ve işlemcim cok ısınıyor çözüm

selam arkadaşlar ne yapmam lazım çözümm
  15. T

Power Tuşu Olmadan Bilgisayarı Nasıl Açarım?

Merhaba arkadaşlar bu benim kafama cok ama cok takıldı bu klavyeden ctrl mi neye bastıgında pc acılıyor internetten araştırdım ama cıkmadı bilen var mı ? anakart msı b450m a pro max
  16. T

cpu küle tipi fanı ışıgını değiştirme

merhabalar millet bu snowman t6 ultra ışıgını değiştirebilirmiyim ? 2 sorum ise power tuşu olmadan sadece klavyeden nasıl acarbilirim msı b450m a pro max anakartım bilginiz var mı ?
  17. T

Ücretsiz oyun önerebilir misiniz?

selamlar ücretsiz korku oyunu istiyorum önerimisiniz
  18. T

fbs cubugu nasıl gösterilir

Beyler cs go valornt felan oynuyorum da fbs sıcaklık değerleri nasıl gösterecem bir yardım edermisiniz
  19. T

beyler bu bios güncelemeleri ve windows yükleme

Beyler yeni kurdugum sistem eski bioslu güncelemek istiyorum lakin flaş bellek elimde yok flaş belleksiz yapabilirmiyim ve windows 10 yükliyebilirmiyim zaten yüklü windowsu ssd ye yükliyecem flaş belleksiz olur mu ? 1625340500 msı b450 m a pro max kullanıyorum
  20. T

Kurduğum sistem nasıl

Merhaba arkadaşlar yeni kurdugum sistemin bilgileri sizce nasıl bide işlemci sıcaklıgını göremedim hangi programdan bakmam lazım sistem özellikleri şunlar Anakart b450m a pro max işlemci ryzen 5 3400G pro ram adata geming d30 3200mhz 8 gb ram harddisk olarak benim eski 500gb bir harddiskim...
Geri