Arama sonuçları: *

1. Kosi

SİSTEMİM NE KADAR EDER

İŞLEMCİ : Ryzen 7 5800X3D ANAKART : Asus Prime B450M-K II EKRAN KARTI : ASUS GEFORCE DUAL RTX 3060 TI 8GB KASA : BITFENIX NOVA MESH NSE-300-KKGSK-RP4A SİYAH KASA PSU :Xigmatek 600W 80+ ( Power XCalibreEN40711 ) RAM :CORSAIR VENGEANCERGB RT 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL16 Ram SIVI SOGUTMA ...
  2. Kosi

Çözüldü✓ VALORANTI BİLGİSAYARDAN KALDIRAMIYORUM

daha önceden bunun için konu açılmış ama cok eski arkadaslar ne yaptıysam silinmiyor başka uygulamalar kurup silmekte istemiyorum bunun başka yöntemi yok mu kendi içinde unnistall var dediler dosyalar arsında ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı
  3. Kosi

Nvlddmkm Olay Kimliği 0 HATASI

nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz. Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme...
  4. Kosi

300mbps internetim var 100 alıyorum

arkadaşlar paketim 300mbps ama speed teste 100 ün üstünnü yani 90 küsür falanda ben 100 diyorum göremedim bi konu varmış bununla ilgilide biraz sapmıs vede bu durumdan farklıymıs arkadasta şöyle bir ss atmış gidip bende buldum max 100 falan diyor tam anlayamadım bilgisi olan yardımcı olabilecek...
Geri