Herkese merhaba hayırlı pazarlar... Bilgisayarımda oyun oynarken birden bire görüntü gidiyor ve bunu sadece oyun oynarken yapıyor. Bunun için bilgisayarımı formatladım ve oyun indirmek için geceden beri sadece steam açık şekilde çalışıyor, ama CS2 Valorant vs oyunları oynarken görüntü aniden...
Bilgisayar normal halde çalışırken ekran gitti ve görüntü gelmedi. Reset atmama rağmen çalışmıyor görüntü vermiyor. Garantiden yeni geldi ekrann kartında servis notu olarak distribütörde arıza bulunamadı dediler. Genel olarak bilgisayarımda aynı arızadan garantiye gönderdim. Gönderdiğimde...
Arkadaşlar bilgisayarda m2 sssd vardı onu bilgisayardan söktüm yerine windows olan bir sata ssd taktık ancak bilgisayar direkt olarak biosu açıyor acil yardım lazım
Valorant'ta iyi bir sistemim var ama en fazla 180 200 220 FPS alıyorum. Arkadaşımın benden daha düşük bir sistemi var fakat FPS konusunda 250 300 FPS oranlarını görüyor. Benim bilgisayarımda ya da işletim sistemimde mi bir sorun var acaba? Teşekkürler iyi Forumlar...
Bilgisayarda eskiden valorantda 300 350 fps alırken şimdi 200 ü geçmiyor. Bir tane arkadaşımda benzer sistem var ama o 300 350 fps almaya devam ediyor her ayarı yaptım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. İyi geceler
gerek FPS gerek diğer oyunlarda düşük fps alıyorum neden format attım kaç defa yine olmadı nedendir? sistem imza bölümünde lütfen yardımcı olun pc yi kullanamıyorum
Bilgisayara windows kuruyorum hesap girecekken veya başka bir zamanda tık kapanıyor kasanın ışıkları sönmüyor ama yeniden reset atıyor. Reset atmasa bile donuyor kalıyor ne mouse hareket ettirliyor ne de başka bir şey yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim. Ram yerlerini slotları temizledim...
Merhabalar. Dönüştürücü ile ekran kartındaki vga çıkışını hdmiya çevirdik ama görüntü gelmiyor çeviricide sıkıntı yok başka pc de çalışıyor. Ekran kartı 7800gt monitörde Asus vg258 yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bir arkadaşım pc topladı ve 3060 8gb aldı bende de rx6650xt 8gb var ve çoğu oyunda benden daha fazla fps alıyor. Bunun çözümü nedir? Temiz kurulum ile çözülebilirmi?
Bilgisayarın POWER tuşuna bastığımda ekran açmıyor ho logosunu veriyor ama açılmıyor acil yardım ve hiçbir türlü diğer monitöre (Ana monitöre) görüntü yok
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım Bu ekran kartı biraz eski bir ekran kartı Yeni sürümünü yüklersem performans düşüklüğü yaşarmıyım Ekran kartı gt 730
Intel(R) Core(TM) i7-5500U CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
Asus Nvidia GeForce 940M
Intel(R) HD Graphics 5500
4gb ddr3 ram 2695mhz
HI level 256 gb sata ssd
marka model=asus x555lb laptop
şu anki piyasaya göre ederi kaç tldir
intel hf graphicd 5500
Nvidia geforce 940m
intel core [email protected]
4gb ddr3 1660mhz (1 slot yeri boştadır)
hı level elite series 240gb sata 3 ssd