Arama sonuçları: *

1. Emcq

Tarayıcıdan dosya indremiyorum"İzinler Yetersiz/İzinler Kısıtlanmış"demekte

En son malwarebyte indirmiştim virüs testi için indirmiştim. 6 tane dosyayı karantinaya almıştı. Ben sonra silmiştim. Şimdi ne Google'dan ne, ne de Opeara (GX)'ten dosya indiremiyorum. Opera: Yetersiz izinler kesildi Google: Başarısız - İzinler kesildi Youtuba ve forumlara baktım. Oradaki...
  2. Emcq

3050 ti Düşük Fps sorunu

Forza Horizon 4'de orta ayarlarda 10-15 alıyorum. Driver kurulumunu bu gün yaptım. Ram' den kaynaklandığını düşünüyorum. Görev yöneticisinde sadece opera açıkken 5gb kullanıyor(8gb kullanıyorum). Laptop kullanıyorum ve slotlar 2/2 diyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. Emcq

Kontrol paneli önerisi

Merhaba bilgisarımın kendine ait bir kontrol paneli uygulaması yok. Fan hızını vs. ayarlamak için ne kullanabilirim? Ryzen 5600H ve RTX 3050Ti kullanıyorum. 1641308458 yardım edebilecek var mı?
  4. Emcq

Hp pavilion gaming kontrol paneli

Özellikleri: 3050Ti, ryzen 5 5600H, 512gb ssd ve 8gb ram Bunu 1-2 ay önce Abdullah abinin indiriminden almıştım. Sadece dersler için kullanabilmiştim sınavlardan dolayı. Şuan oyun indirdim fakat kendine ait kontol paneli olmadığını fark ettim. Fanların hızını nasıl ayarlayabilirim?
  5. Emcq

Opera gx kullanıyorum ama görev çubuğunun altına sıkıştı

Opera'yı bir ekrandan diğerine sürüklerken görev çubıuğunun altında kaldı ve ordan haraket ettiremiyorum. Hatta görev çubuğu yüzünden gözükmüyor. Bilgisayardan kaldırıp yeniden indirdim çalışmadı. Yeniden başlattım bilgisayarı çalışmadı. Yardım edebilir misiniz? 1632991923 Windows aktif olmadığı...
  6. Emcq

Pc toplucam hazır sistem olmasın

İşlemci i7 10. nesil var onun dışında 7000TL bütçem var mönitör vs var. 1624213210 ekran kartı markası nvdia olursa daha iyi ama fark etmez
  7. Emcq

Doanım arşiv foruma özel pc ne oldu?

Merhaba arkadaşlar 1 aydır aktif değildim. Youtube foruma falan baktım ama öyle bir duyuru vs. göremedim. Pc'yi tanıttı mı yoksa daha tanıtmadı mı?
  8. Emcq

2. el satılan bir sistem buldum sizce değer mi?(9500TL)

İntel 10. Nesil i9 10850k işlemci Asus z590 tuf-plus wifi anakart Gskill trident rgb 3200mhz 2x16 32gb Ram 1tb intel nvme m2 ssd Thermaltake TH240 ARGB sıvı soğutma Gigabyte 80+ 750w gold modüler psu Rosewill spectra D100 4x argb tower kasa toplam fiyat: 9500TL
Geri