Arama sonuçları: *

1. K

görüntü belleğinde yer kalmadı

Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım gtx 1650 i3 10100f işlemci var ama son zamanlarda doku belleğinde bişey kalmadı felan diyor yardım edersiniz çok sevinirim
  2. K

bilgisayarım gereken performansı vermiyor

Merhaba arkadaşlar benim gtx 1650 ve i310100f olan bir masaüstüm var anakartı b460m-A pro ama userbenchmark uygulamasından bilgisayarımı test ettim fakat vermesi gerekn sonuçları vermedi sonuçları aşşağı koyuyuorum UserBenchmarks: Game 39%, Desk 86%, Work 33% CPU: Intel Core i3-10100F - 83.3%...
  3. K

Bilgisayar kasa açılıyor ama ekran yok

Merhabalar arkadaşlar normalde acil demem ama bu biraz önemli benim bilgisayar vardı ve ups vardı pc kapalıyken ups alarm verdi sonra servise gönderdik anakart vesaire dedi şimdi pc yi açmaya çalışıyorum açılıyor fanlar geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapacağımı bilemedim
  4. K

Bu ağa bağlanılamıyor

Merhaba arkadaşlar ben bilgisyarı açtığımda ağa bağlanmadığını gördüm ağı unut dedim herşeyi denedim yinede bu ağa bağlanılamıyor dedi bu arada masaüstü kullanıyorum ve internet için bir alet var pc ye takıyorum kablosuz internet kullanıyorum
  5. K

tunçmatik ups alarm sesi gelmiyor

Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar benim tunçmatik ups im var. ama ben bir ayarla oynadım ve elektirik gittiğinde alarm sesi gelmiyor ama ups çalışıyor. nasıl eskisi gibi yaparım yani elektirik gittiğinde alarm sesi gelir.link bırakıyorum...
  6. K

discord ses sorunu çözümü

merhaba ben arkadaşlarım discord da iken bir anda karsıya sesim gitmiyor her şey normalken bir anda ses gitmiyor karsıya
  7. K

fortnite ani fps düşüşü

Öncelikle herekse merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı ben Fortnite oynuyorum ve fps 1080 p düsük ayarlarda ortlama 100-165 arası fakat aniden oyun donuyor ve bazende 5 saniyiye boyunca fps 20 nin üzrene çıkmıyor. sistem özelliklerim 8gb ram, gtx1650, i310100f b460m a pro anakart
Geri