Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Windows performans skorlarında ekran kartı puanı düşük

<SystemScore>8.1</SystemScore> <MemoryScore>9.5</MemoryScore> <CpuScore>9.5</CpuScore> <CPUSubAggScore>9</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.1</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  2. Ragnar Adamdır

Çözüldü✓ FC 24 oyun açılırken mavi ekran alıyorum

Arkadaşlar bugün bizim çocuklarla 3-4 el cs de seçkin kastım sonra forzada yanladık bide FC 24 atalım dedik ama en başta ea anticheat programı yüklenirken yarısında mavi ekran geliyor pc de hemen yüzde 100 olup restart atıyor bilgisayar diğer oyunlarda bi sıkıntı yok sadece fifada bu sorun var...
  3. Ragnar Adamdır

AC Valhalla oynarken aniden ekran donuyor

Arkadaşlar dün ilk defa oldu şimdi de oldu bi yazayım dedim oyunu sıkıntısız 120fps üstü akıcı oynuyorum onda bi problem yok ama aniden zzzzt diye bi ses geliyor ekran donuyor 2 saniye sonra oyundan atıyor kendi. Arkada buluta kaydediyor ve olay sonlanıyor bunun sebebi ne olabilir :)
  4. Ragnar Adamdır

Çözüldü✓ tv yi 2. ekran nasıl yapabilirim

arkadaşlar laptopa tv yi bağladım hdmi ile ama tv yi 2. ekran yapmak istiyorum yani laptopta fifa atarken tv de spotify açık olsun istiyorum yada tam tersi bağlayıp windows+p yaptıktan sonra uzatı seçtim tv de ana ekran varken laptopta forumun ekranı var ama tv den spotfya tıkladıgımda laptoptan...
  5. Ragnar Adamdır

işlemcim ve ekran kartım kullanım yüzdesi çok düşük

arkadaşlar laptop son zamanlarda beni baya üzmeye başlıyor msi laptop var 1650ti ve 10750h işlemci mesela lol deyim fps 70 80 60 falan işlemcim oynarken yüzde 10-12 ekran kartı 10-15 yani kendilerini kullansalarda yüksek fps alsam pc serin çalışıyor o ayrı
  6. Ragnar Adamdır

Bilgisayarıma format attım sürücüleri nerden yükleyebilirim

arkadaşlar format attım ve format sonrası hakkında pek fikrim yok sürücüleri aygıt yöneticisinden güncelle diyorum ama güncel diyor internette windows en son sürümde yüklemez falan yazanlar var aklım karıştı
  7. Ragnar Adamdır

pc ps4 kolunu algılıyor fifa algılamıyor

bluetooth ile laptopa bağladım ve controller diye algıladı hatta analog ile gezedebiliyorum seçenekler arasında ancak fifaya giriyorum başlatma yerinde x e basıyorum algılamıyor fifa da çalışmıyor daha önceden usb bağlantısı ile bağladığımda çalışıyordu ancak arada kopma oluyordu bende bluetooth...
  8. Ragnar Adamdır

Aldığım fps bana normal gelmiyor

msi gf63 1650ti 10750h 8gb ram pubg de 50-60 arası fps alıyorum ve normal oldugunu düşünmüyorum arkadaşlar neden böyle laptop daha yeni 2 3 ay oldu diğer oyunlar da memnun etsede pubg de neden böyle arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen
  9. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar pubg ile ilgili bir fikir verin lütfen

Sorun şu arkadaşımla bende aynı özelliklere sahip laptop var onunki monster benimki msi ekran kartlarımız onda 1650 var bende 1650 ti işlemci olarak ikimizde de 10750h var onun ram 16 benim 8 Pubg ücretsiz olunca aldık indirdik ikimizde ssd lere bi girdik o 130 fps ben 50 60 hatta bazen 40...
Top Bottom