MSI MPG B550 Gaming Plus Anakart sıfır.
AMD Ryzen 7 5700X
BIOS Flashback ile BIOS u güncelledim (Doğru yaptığıma eminim).
CPU LED beyaz renkte yanıyor ve görüntü gelmiyor. Klavye fare ışığı yanmıyor. Her şeyi söküp baştan montajladım. İşlemci pinlerini kontrol ettim. Macun artığı veya herhangi...
Anakartta hiçbir ayar olmamasına rağmen 5 dakika geçmeden CPU LED yanıyor ve hiçbir şey çalışmıyor. PC kapatma tuşuna basılı tutsam bile kapanmıyor elektriği kesmem gerekiyor. BIOS pilini çıkarıyorum ve sonra takıyorum. Sistem açılıyor ama 5 dakika geçmeden yine aynı hatayı alıyorum. Diğer...
Arkadaşlar diskin içinde hiç OS yok şuan. Tamamen boş.
MSI B450 Gaming Plus
Ryzen 7 5700X
Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL16 2x8GB RAM
Windows 11 22H2 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. Tam kurulum ekranında dosyalar kopyalanıyor aşamasına gelince maalesef CPU LED yanıyor ve klavye fare monitör...
MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Corsair RAM
Bu sistemi 4 yıla yakındır kullanıyorum ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştım.
BIOS güncellemesini daha önce defalarca kez yaptım. Bu konuda acemi olmadığımı dile getireyim.
Güncellemeden sonra herhangi bir ayar yapmadığım halde 5...
Arkadaşlar DDU açılmıyor. Yeniden silip yükledim işe yaramadı. Sürücüler vb. (GPU hariç) her şey güncel. Sürüm değiştirdim yine bir işe yaramadı. Yönetici olarak da açılmıyor. Güvenli modda başlattım, yine olmadı. Yardımcı olur musunuz?