Arama sonuçları: *

1. M

CPU LED Sabit Beyaz Yanıyor

MSI MPG B550 Gaming Plus Anakart sıfır. AMD Ryzen 7 5700X BIOS Flashback ile BIOS u güncelledim (Doğru yaptığıma eminim). CPU LED beyaz renkte yanıyor ve görüntü gelmiyor. Klavye fare ışığı yanmıyor. Her şeyi söküp baştan montajladım. İşlemci pinlerini kontrol ettim. Macun artığı veya herhangi...
  2. M

Geçmiş sorunum tekrarlamaya başladı

Anakartta hiçbir ayar olmamasına rağmen 5 dakika geçmeden CPU LED yanıyor ve hiçbir şey çalışmıyor. PC kapatma tuşuna basılı tutsam bile kapanmıyor elektriği kesmem gerekiyor. BIOS pilini çıkarıyorum ve sonra takıyorum. Sistem açılıyor ama 5 dakika geçmeden yine aynı hatayı alıyorum. Diğer...
  3. M

Windows yüklenirken CPU LED yanıyor

Arkadaşlar diskin içinde hiç OS yok şuan. Tamamen boş. MSI B450 Gaming Plus Ryzen 7 5700X Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL16 2x8GB RAM Windows 11 22H2 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. Tam kurulum ekranında dosyalar kopyalanıyor aşamasına gelince maalesef CPU LED yanıyor ve klavye fare monitör...
  4. M

BIOS güncellemesi sonrası problem

MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 2x8 GB Corsair RAM Bu sistemi 4 yıla yakındır kullanıyorum ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. BIOS güncellemesini daha önce defalarca kez yaptım. Bu konuda acemi olmadığımı dile getireyim. Güncellemeden sonra herhangi bir ayar yapmadığım halde 5...
  5. M

DDU Açılmıyor?

Arkadaşlar DDU açılmıyor. Yeniden silip yükledim işe yaramadı. Sürücüler vb. (GPU hariç) her şey güncel. Sürüm değiştirdim yine bir işe yaramadı. Yönetici olarak da açılmıyor. Güvenli modda başlattım, yine olmadı. Yardımcı olur musunuz?
  6. M

CPU Led yanıyor fakat işlemciye bir şey yapmadım?

Herkese merhabalar. Sistemi yazayım. ASUS ROG STRIX RX580 8GB TOP AMD RYZEN 5 2600 MSI B450 GAMING PLUS CORSAIR VENGEANCE LPX 2X8 GB 3000MHz CL16 RAM CORSAIR CX650 (2018 VER.) 650W 80+ BRONZE PSU SAMSUNG 860 EVO 250GB SATA SSD SEAGATE BARRACUDA 1 TB 7200 RPM HDD Ekran kartını satışa koymuştum...
Top Bottom