Arama sonuçları: *

1. G

3600 & 9060xt bottleneck, 5600 şimdilik kurtarır mı ?

vatan oem indirimlerinde 1660ti dan 9060xt 16 gb yükselttim. beklenmedik maddi giderler yüzünden bir süre am5 geçemeyeceğim. valo ağırlıklı olmak üzere çoğu AAA oyunlarda da aşırı bottleneck/sttuter sorunu yaşıyorum şu an valo oynanmaz durumda zaten. god of war, horizon zero dawn vs oyunlarda...
  2. G

Konu dışı ama ofis sandalyesi yıldız ayakları ve amortisör ü sökemiyorum

başlıkta belirttiğim gibi 2.5 sene önce Migrosa geldiğinde almıştım sandalye idare ediyor süngeri bile düzleşmedi daha ama geçen bi yana yattığını farkettim çevirdim ve ayaklardan 2 si çatlamıştı. Yeni yıldız ayak söyledim internetten geldi ama eskileri sökemiyorum tabi 2.5 senenin ağırlığı var...
  3. G

Pc kendi kendine kapanıyor

Ryzen 3600 B450 Mk-II Asus TUF GTX 1660 Ti OC 2x8 3200 MHz Corsair Vengeance Yük altında ( Elden Ring Med-High ) Max gördüğü değerler 65 CPU 82 GPU 82 Yüksek evet ama pc yi kendi kendine kapatmaz diye düşünüyorum. 1-2 Hafta oldu Elden başlayalı. Bugün 2 kere kendini kapattı. Birinci de direk...
  4. G

PSU fan sesi açılışta sadece

bugün pc yi açtığımda hafif bir fan sesi duydum ( normal fan sesi harici takırdamalı gibi ) tahminim güç kaynağı içinden geliyor açtıktan 30 sn sonra başladı 1-2 dk sürmeden kesildi powerboost kasası içinde gelen 500w güç kaynağı kullanıyorum 80+ değil malesef. zaten ilk değiştirmeyi düşündüğüm...
Geri