Arama sonuçları: *

1. AS A SKORZ

Bilgisayar Başı Boş Bırakınca Kapanıyor

merhaba oyun oynarken falan hiç bir sıkıntı yok ama pc açıp oyun indiriyordum akşam gelınce kapanmış ve dosyalar da iptal edilmiş 2 kere üst üste oldu neden böyle oluyor acaba?
  2. AS A SKORZ

0 bilgisayar biosa giriyor

Merhaba yeni bilgisayarım geldi ve her zaman bipsa giriyor çıkıyorum ama pc her açıldığında giriyor otomatik ne yapmalıyım 1656701697 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-rtx-3050-aero-itx-pro-h610m-b-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html Bu bilgisayarım
  3. AS A SKORZ

Bilgisayarım aniden kapandı ve birdaha açılmadı

YouTube da gezinirken aniden PC kapandı elektrik gittiğini sandım ama gitmemiş bir daha açılmadı pc ama kulaklığın ışığı yanıyor sadece pc açılmıyor servise götürdüm 2 tane psu denemiş ve amd kartlarda genelde anakart arızalı diyordu sizce ekran kartına falan zarar gelmişmidir birde anakart...
  4. AS A SKORZ

Bu değerler kaç olmalı

kulaklığımda ayarları 0 çektim yanlışlıkla konuşma sesleri gelmıyor bu değerler kaç olmalı?
  5. AS A SKORZ

mavi ekran yedim bunu yazarken yine yedim

pc çok donuyor bouse takılıyor alt + tap yapamıyorum sonra mouse de oynamıyor mavi ekran verıyor minidump dosylarım aşağıda https://drive.google.com/file/d/1mbVO_k2QwibXQrqKD2IJyNvcIcLtl7Dv/view?usp=sharing 1619258159 up up
  6. AS A SKORZ

bilgisayara top çarptı yeniden başladı sorun olurmu

pc ye top çarptı yeniden başladı pc sorun olurmu? ilerde falan
  7. AS A SKORZ

bilgisayarım kendi kendine kapanıyor

eskiden oyuna girerken kapanıyordu sonra düzeldi 3 aydır falan sorunsuz çalııyordu şimdi oyun oynarken ekran gitti ama ses vardı sonra kapatıp açtım bu sever oyuna girdikden 10 dk sonra kapanıyor ses de yok sorun nedır acaba ? oyun: valorant sistem: imzamda var
  8. AS A SKORZ

bilgisayarımda kopyala yapıştır olmuyor

bilgisayarımda ctrl-c yapınca da olmuyor mouse ile sağ tıklayıp kopyala yapışır olunca da yani çalşılmıyor neden acaba?
  9. AS A SKORZ

mavi ekran yedim ney yapmalıyım

bi anda ekran mavi oldu sonra % diye şey var o %100 olunca pc yeniden başladı ney yapmalıyım? windows 10 20h2 minidum dosyasında 2 tane belge gibi bir şey var.
  10. AS A SKORZ

bilgisayar kilitelenmesi neden olur?

merhaba bilgisayarım gün içinde ilk açıldığından 3-10 dk sonra ekran kitleniyor mouse falan haraket etmıyor 3-5 saniye sonra kapanıyor ama kasa var ekran yok birde flash bellek taktıktan 3 dk sonra kapanıyor nedeni ne olabilir oyunda sorun yok oyunda v.s sorun yok. sistem rx 570 4gb a320 s2h...
  11. AS A SKORZ

pc donup kapanıyor ney yapmalıyım?

pc donup kapanıyor 5 sanıye donup kapanıyor kavye mouse yok ama kasa var web de gezinirken oluyor genelde oyunda olmuyor.
  12. AS A SKORZ

bilgisayarım usb bellek takınca da kapandı

benim bilgisayarım ilk açıldıgında kapanıyordu gün içerisinde az once usb bellek taktım kapandı nasıl kapanıyor derseniz donuyor mouse falan haraket etmiyeer 5-6 saniye sonra kapanıyor sorun nedendir? 1605802677 yardım edebilecek yokmu?
  13. AS A SKORZ

bilgisayar donup kapanıyor

daha once konu açmıştım ama kesin bir probleme varamadım sorunum ise pc ilk açıldıgında donuyor mouse falan yok 5 saniye sonra kapanıyor mouse klavye ışığıda gıdıyor ekran gidiyor ama kasa çalışıyor sorun sorun sizce neden?
  14. AS A SKORZ

pc ilk açılışta takılıp 5 saniye sonra kapanıyor ?

merhaba pc ilk açılışta kapanıyor ve belli ediyor zaten her şey çok yavaş açılıyor sonra bir eylem gerçekleştirdiğimde kapanıyor örneğin yeni sekme açma gibi ama sonra bir sorun yok oyunda falan acaba nedendir?
  15. AS A SKORZ

pc ara sıra takılıp 10-15 saniye sonra kapanıyor

pc ara sıra takılıp 10-15 saniye sonra kapanıyor ve genelde bir şey yaptıgımda mesela bir şeye bastığımda örnek googleyi kappattığımda yeni sekme açtığımda vb. sorun sdd den midir acaba?
  16. AS A SKORZ

PC nin sürekli fişini çekersek bozulurmu

pc açıkken fişini çeksen bozulurmu? bozulursa hangi parçalar
  17. AS A SKORZ

bilgisayarım ilk açıldığında kapanıyor oyunda v.s sorun yok

başlıkta yazdığı gibi gün içinde ilk açıldığında çarpıya v.s bastığımda kapanıyor yani bir şey kapatıp veya açınca kapanıyor sonra sorun yok ama oyun da falan hiçbir sorun yok ilk açıldığında kapanmasının nedenini bilen varmı? varsa çözümü ney
  18. AS A SKORZ

pc genelde ilk açıldığında kapanıyor

merhaba bilgisayarım genelde ilk açıldığında kapanıyor ama birşeye bastığım zaman örneğin mesela dosya açık kapatmak için çarpı ya bastığımda kapanıyor klavye falan gidiyor sadece pc acık ama kapatıp açınca oluyor ve sadece ilk açıldığında oluyor az öncede oldu ve wattman hatası verdi nasıl çöze...
  19. AS A SKORZ

pc takılıp 5 saniye sonra kapanıyor

başlıkta yazdığı gibi takılıyor mouse falan haraket ettiremiyorum 5 saniye sonra kapanıyor ve açılmıyor bende güç tuşuna basılı tutup kapatıp yenıden açıyorum oluyor ama rahatsız edici ve genelde web de gezinirken oluyor oyunda pek fazla olmuyor.
  20. AS A SKORZ

adm ekran kartı pc donup kapanıyor

evet yazdıgı gibi mouse falan donuyor 5 saniye sonra pc kapanıyor niye oluyor çözümü varmı rx 570 4gb armor oc edition a320s2h powerboost bst500e 500w
Top Bottom