Arama sonuçları: *

1. Remi

Bilgisayar ekranına görüntü gelmiyor

Merhabalar, oyun oynarken ufak bir sinirlenmemle ayağımın yanındaki kasaya ayağımla ufak bir temasta bulunup yanlışlıkla kasanın ön kısmını maksimum 1 santim kaydırıp masanın ayağkna vurdum bu olduğunda bi anda ekran kitlendi bende bir süre bekledikten sonra kasayı kapattım açmaya çalıştığımda...
  2. Remi

RTX 4070 - RYZEN 5 5600 Düşük FPS Sorunu

Arkadaşım adına soruyorum, kendisi Ryzen 5 5600 - RTX 2060 ikilisinden geçtiğimiz günlerde RTX 4070'e geçiş yaptı. Oyunlarda benchmark yapan kişilerle FPS'lerini kıyasladığında olması gerekenden çok daha düşük FPS Aldığını gözlemledik. Bu sorun neden olabilir? Driverlar güncel NVIDIA denetim...
  3. Remi

Mavi Ekran Emulatör açarken sürekli mavi ekran alıyorum

Merhabalar, bilgisayarıma emulatör yüklemeye çalışırken sürekli mavi ekran hatası alıyorum, Nox, Bluestacks, LD Player ve başka bir çok emulatörü denedim hepsinde aynı sorun var. Yüklerken alıyorum her birinde. Hyper-v ayarı kapalı ve sanallaştırma da açık. Ne yapabilirim?
  4. Remi

Ryzen 5 5600 + RTX 4060 Düşük FPS Sorunu

Merhabalar, elimde başlıktaki gibi bir sistem var. CS2'de aynı sistemi kullanıp FPS testi yapan kişiler ort. 250 FPS alırken benim FPS'in 140-170 arası değişiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sürücülerim güncel NVIDIA Ayarlarım yapılı
  5. Remi

3D Mark Time Spy testi sonuçlarım normal mi

Sistemim imzada Bazı oyunlarda almam gerekenden daha düşük fps alıyorum bir sorun var mı? Ve Custom yazıyor sadece çözünürlük değiştirmiştim onu düzeltip tekrar test yapmam gerekir mi ?
  6. Remi

Monitörüm kendi kendine kapandı

Normal gündelik kullanıyordum bilgisayarı sonra bi anda monitör kapandı bende geri açtım monitörü görüntü geldi sık olmuyor şimdiye kadar 2 kere oldu ama biraz korktum ne yalan söyleyeyim büyük bir sorunmudur ne yapabilirim diğer hiçbir parça kapanmadı mouse, kasa falan sadece monitör
  7. Remi

Monitörde Sinyal yok hatası

Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım yeni aldığım bilgisayar çalışmıyor diye kabloları değiştirdim ve bilgisayar çalışmaya başladı ama bu sefer monitöre sinyal gitmiyor ne yapabilirim HDMI ile denedim televizyona HDMI ile bağlamayı denedim hala aynı sorun
  8. Remi

Yeni bilgisayarım çalışmıyor

Merhaba yeni bir hazır sistem aldım. İlk başlarda sorun yoktu driverleri vb şeyleri kurdum performans sorunu da yoktu ama bu sabah açmaya çalıştığımda 1 saniyeliğine fanları çalıştı geri kapandı sonra kablosunu çekip bir süre bekledim geri açtım aynısı oldu daha sonra direk prizden çekip yarım...
Top Bottom