Arama sonuçları: *

1. L

Steam FH4 De drop sorunu var mış?

Steam FH4 De drop sorunu var mış? Herkes de var mı?
  2. L

Forza Horizon 4 Windows 10 Pro 20H2'de herkes te çalışmıyor diyorlar doğrumu?

Forza Horizon 4 Windows 10 Pro 20H2'de herkes te çalışmıyor diyorlar doğrumu? (Steam Versiyon)
  3. L

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler?

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler? Ve Faceit ücretlimi? Ek olarak Faceit de cs oynayıp rank kasılıyormu
  4. L

Bu ram en fazla kaç MHz ye O.C Olur ve FPS de ciddi fark olur mu?

Crucial Ballistix 8 GB 3000MHz CL15 Ram B450 Anakart R5 2600 İşlemci En fazla Kaç MHz ye STABİL ve SORUN ÇIKARTMAYACAK şekilde nasıl O.C Olur ve FPS Ye etkisi olur mu? Şuan 2933 MHz Profil 2 de.
  5. L

Birden bire kulaklığın sağındaki ses %50 azaldı

Birden bire kulaklığın sağındaki ses %50 azaldı. Kulak içi kullanıyorum ayfon marka.
  6. L

Crucial P5 M2 SSD 500GB Nasıldır, Sorunları var mı?

Crucial P5 M2 SSD 500GB Nasıldır, Sorunları var mı?
  7. L

Kaliteli MİKROFON'u olan olabilecek en ucuz 7.1 surround ses sistemli kulaklık.

Kaliteli MİKROFON'u olan olabilecek en ucuz 7.1 surround ses sistemli kulaklık.
  8. L

Ekran kartımı satıp, sattığım parayla aynı ekran kartından ve 2x8 ram alınır mı? sizce?

Arkadaşlar kart İnno3d GTX 1650 S 1300 tl ye almıştım bi kaç ay önce. (max 5). İlana 3000 tl den koydum 2500 e adam yazdı bekliyor şuan. Sadece denemek için koydum aslında. Bu ekran kartını satıp gene aynısından + 2x8 ram alınır mı? sizce
  9. L

RAM'ı nasıl takacağım?

XMP Yi kapatıp mı takayım 2.8gb ram ı yoksa xmp açıkmı
  10. L

En sorunsuz 500 GB M2 SSD ne?

En sorunsuz 500 GB M2 SSD ne?
  11. L

Bu fiyata bu PC. OHA YANİ

12. L

HDD'nin okuma hızı neden bu kadar düşük?

HDD'nin okuma hızı neden bu kadar düşük? 5400RPM Bi HDD Genelde 25-35 Mb arası yapıyor. Benimki 7200 RPM Daha 20MB Yi geçemiyor. WD Blue 1TB
Top Bottom