Arama sonuçları: *

1. nurettinsevinc

Bilgisayarıma Elektrik Gelmiyor

İyi Akşamlar İş yoğunluğum sebebi ile uzun süredir bilgisayara bakamamıştım. Birkaç gün önce açmak istediğimde açılmıyordu. Biraz kablolarla oynayınca açılmıştı. Dün akşam yine aynı sorunla karşılaştım. Bütün güç kablolarını kontrol etmeme rağmen açılmadı. Sonra bir ara ethernet ışığı yandı...
  2. nurettinsevinc

İntel Chipset Sürümü Öğrenme ve Güncelleme // Yardım Lütfen

Arkadaşlar Selam, Bilgisayarımın ara ara bios sürümü kontrol ederek güncelliyorum. Chipset sürümünü de kontrol ederek güncellemek istiyorum. Ama intel tarafı için chipset sürümünü öğrenebileceğim bir yazı göremedim. Ek olarak intel sitesine girerek chipset sürücüsüne bakmak istediğimde dahili...
  3. nurettinsevinc

Boşta Bilgisayar Donma Sorunu

Arkadaşlar Selam, Bilgisayara ekran kartı taktığımdan beri 2. defa boştayken donma yaşıyorum. Oyunlarda ve kullanımda sorun yok ama boşta kalınca donup kalıyor. Hiçbir tepki gelmeyince mecbur reset atmak zorunda kalıyorum. Başına gelen veya yardımcı olabilecek var mı ? 11600 Asus B560M-A...
  4. nurettinsevinc

Olay Görüntüleyisindeki Kernel Power 41 Hatası

Arkadaşlar Selam, Dün akşam bilgisayarımın olay görüntüleyicisine girdiğimde kritik hata olarak Kernel Power 41 hatalarını gördüm. Hata zamanları sadece bilgisayarı açtığım saatler olarak görünmektedir. Hatalar bilgisayarı aldığım tarihinden bu güne kadar 3 aylık olarak görünmektedir...
Geri