Arama sonuçları: *

1. Saian SS

Çözüldü✓ steamde indirme sırasında disk kullanımım çakılıyor

arkadaşlar sadece rustu ssd de tutuyorum ve her güncellemede disk kullanımı dibe vuruyor 2 dakikada yapması gerekeni 1 saatte yapıyor bunun sebebi nedir sizce ben ssd diye tahmin ediyorum ama başka ne olabilir ? bu şimdiki sağlık durumum bu da 3-4 ay önce açtığım...
  2. Saian SS

ssd bozulursa içindeki dosyaları alabilirmiyim

arkadaşlar James Donkey 240 gb ssd kullanıyorum ve sağlığı düşmeye başladı ancak ben bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum sorum şu içinde fotoğraflarım videolarım vs var bozulursa ( bozulmadan kastımı ben bile bilmiyorum takılmaya başladığında bozulmuş olur belki ama içindekilrini alablirim...
  3. Saian SS

ssd sağlığım nasıl ?

mavi ve sarılar ne anlama geliyor bir sorun mu var ?
  4. Saian SS

kulaklık ve hoparlör nasıl ayrılır

arkadaşlar ben sağ alt köşeden hoparlör ve kulaklık olarak ayırmak istiyorum ön panele taktığım zaman ayrılıyor fakat arka panelde ayırlmıyor nasıl ayırabilirim ses aygıtlarında kulaklık gözükmüyor gözükse ayrılabilir bence ama nasıl gözükecek bilmiyorum mesela şuan sağ altta hoparlör seçili ve...
  5. Saian SS

Çözüldü✓ huawei laptopta başlatırken gelen yazılar ne anlama geliyor

arkadaşlar bu fotoğraftaki hatayı alıyorum ne anlama geliyor bi sorun mu var ?
  6. Saian SS

amd software üzerinden stres testi

amd software üzerinden 5500xt ekran kartıma stres testi yapacağım bilen birisi yardımcı olabilir mi ? bu şekilde başlatayım mı ?
  7. Saian SS

Çözüldü✓ ekran kartını güncellerken hata aldım ve amd software kayboldu

5 dakika önce 5500xt ekran kartımı güncelliyordum amd software üzerinden indirdim ve kura tıkladıktan sonra telefonuma bakıyordum bilgisayara usb falan taktığmızda gelen bildirim sesi gibi 2 kere geldi sanki takmış ve çıkarmış gibi daha sonra bi şey çıktı ama ben dalgınlıkla kapattım çok az göz...
  8. Saian SS

Bilgisayar kendi kendini kapattı

zoomdayken bilgisayar kendi kenidini kapattı nedenini nasıl öğrenebilirim veya neden olmuştur sizce sistemde ryzen 5 2600 işlemci ve rx 5500xt 8gb var kendini kapattıktan sonra enerji ışığı yanmaya devam ediyordu ve başlatma düğmesine bastığımda tekrar başlamadı fişi çektim 3-5 saniye bekledim...
  9. Saian SS

5500xt 8gb ısınma sorunu

Merhaba arkadaşlar XFX 5500XT 8GB ekran kartı ve ryzen 5 2600 işlemci ile fps test amaçlı pubg girdim fps açısından sorun olmadıgını fakat ekran kartı ısınmasında bi gariplik oldugunu farkettim sıcaklık 60 70 derecelerden bir anda 83 86 derecelere fırlıyor bu normal mi herhangi bir program...
Geri