Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ Sistem Resetleme sorunu

Arkadaşlar grafik işiyle uğraşıyorum. Ekran kartını yeni aldım sistem kendi kendini resetliyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ? Arkada 3 tane 3ds max açınca sistem kendini resetliyor. Eski ekran kartı 1060ti kullanıyordum. Şimdi 4070 Super'e geçtim. Psu 650W güç tüketimi arttığı için...
  2. Beşiktaşlı Reyna

Ekran Kartım Kasama Bİ TIK Büyük Geldi

Agb yine mi keder yine mi hüsran üzüldüm
  3. Beşiktaşlı Reyna

Dosya Hesaplanıyor Sorunu

Telefona format atayım dedim, telefonu bağladım pc'ye fakat 10-15 dakikadır dosya hesaplanıyor diyor. En ufak bir şey bile atamıyorum. Bunu neden yapabilir ??
  4. Beşiktaşlı Reyna

PC Sıcaklık Değerlerim Normal Mi ?

20 dakikalık furmark testinde işlemci 55 derece ekran kartım ise 78 dereceyi geçmedi değerlerim normal mi? Testi 2K ve 8x MSAA'da yaptım Rx6700 xt Ryzen 5 5600 Id-Cooling 240 Frost Flow sıvı soğutma
  5. Beşiktaşlı Reyna

Sistemim ne kadar eder satmayı düşünüyorum

Arkadaşlar sistemi paraya sıkıştığım için satmayı düşünüyorum eylül ayında almıştım. Ryzen 55600 Xfx Swft Rx 6700 XT Asus tuf gaming B450 Pro s Team Vulcan 3200 MHz Apacer 480 Gb M2 SSd Asus tuf K1 Asus tuf H1 Asus tuh M3 Gigabtye G27qc 165 hz 2K Curved monitör
  6. Beşiktaşlı Reyna

ırql not less or equal ve kernel security check failure

Arkadaşlar başlıkta yazdığımhatayı alıyorum. Bilgisayarıma virüs girmişti format attım hala aynı hatayı alıyorum. Valoranttan Hwid ban yedim ondan diye düşünüyorum ama alakasız. Bir bakar mısınız ? Sistem Sapphire RX 570 4gb Ryzen 5 3500x Asus EX A320M Gaming Minidump
  7. Beşiktaşlı Reyna

Bilgisayar hata oluştu

Arkadaşlar virüs girdi bilgisayara format attım. Bilgisayar da hata oluştu diyip resetliyor kendini. QR kod falan çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  8. Beşiktaşlı Reyna

Flash'sız CD'siz format atma

Arkadaşlar böyle bir şey mümkün fakat aklımda değil şuan bir siteden indirip amcamın bilgisayarına format atmıştım. Hangi siteden yaparım bunu ? İndirip direk açıp format atıcam 1622473876 Windows sıfırladan yapınca hata veriyor
  9. Beşiktaşlı Reyna

Upgrade yaptım görüşleriniz ?

Merhaba dostlar; Bir kaç gün önce ryzen 3 1200'den İ5 10400F'e geçiş yapmayı düşünüyorum demiştim sizden görüş aldım ve iyi bir tercih olur dediniz fakat ben öyle yapmadım Eski anakart 2 ram slotlu olan A320 S2H idi, yeni geçtiğim sistem İşlemci: Ryzen 5 3500x Anakart: Ex A-320A - Gaming...
  10. Beşiktaşlı Reyna

Sistem takası mantıklı mı ?

Merhaba arkadaşlar; İşlemcim Ryzen3 1200 Anakartım Gigabyte GA-A320M-S2H SSDim James Donkey JD240 240 GB SSD Ramim Bory 8 GB Ram bu sistemin üstüne 2000₺ücret verip sizce aşağıdaki sistemi almak mantıklı mı ? İşlemci i5 10400F Anakart H410M SSD 500 GB m2 Sandisk Ram 8x8 DDR4 3000 MHZ XPG
  11. Beşiktaşlı Reyna

İlk önce değiştirilmesi veya yükselmesi gereken parça

Sapphire RX 570 4gb | Ryzen 3 1200 | Gigabyte GA-A320M-S2H | James Donkey JD240 240 GB SSD | GamePower OGRE RGB Red Switch | İnca İMG 309 Empouse | GamePower Medusa | GamePower 144Hz 24' Curved | Bory 8 GB Ram | Ranker Cygnus V2 (Beyaz) | Arkadaşlar bu sistemde ilk değişmesi veya yükseltilmesi...
Top Bottom