Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu hata nedir? Nasıl silebilirim?

Dostlar, ofiste kullandığımız bir PC var ve iş gereği bir dosya indirme işleminde her seferinde bu uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı vermemesi için çeşitli bir sürü şey sildim ancak bu uyarı hala devam etmekte. Hangi butona basarsam basayım her seferinde tekrarlanıyor. Bunu nasıl silebilirim? Data...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı) Önerisi Alabilir Miyim

Dostlar işyerinde ara sıra elektrik gidiyor ve masaüstü PC'lerin ve modemin kapanmaması için 2 adet pc'nin, yazıcının, modemin bağlanabileceği ölçüde f/p bir UPS önerisi alabilir miyim? Sessiz olursa çok sevinirim.
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Google Fotoğraflar yedeğim doldu, ne yapmalıyım?

Dostlar 15gb ücretsiz yedekleme hakkım doldu. Para vermek de istemiyorum bu limiti yükseltmek için. Daha cihazımda 1000 tane fotoğraf var yedekleme sırasında. 15gb dolduğu için onları yedekleyemiyorum. Ne önerirsiniz?
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

HDD ve SSD görmüyor?

Arkadaşlar işyerindeki pc biraz sıkıntı çıkarıyordu ben de evdeki yatan bi pc'ye işyerinde pc'nin HDD ve SSD'sini taktım ve şuan tuşa bastığımda direkt biosa atıyor. Biosta advanced menüde bakıyorum hiçbir diski görmüyor. Sadece SSD'yi takıyorum windowsu görmesi için yine olmuyor. Ne yapmalıyım?
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Zamanında W10 kurup sonra W11'e geçtiğimizde driverlerimizi güncellemeli miyiz?

Dostlar pc'yi aldım ve W10 kurmuştum. 1-2 aydır da W11 kullanıyorum ve bugün baktığımda artık tüm driverler için bir de W11 sürümü çıkmış. Bunları kurmalı mıyım yeniden?
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Wİndows yükleyeceğim diski seçemiyorum

Dostlar bilgisayar benim değil, @CurosK'un bilgisayarı, elektrik kesintisinden sonra bilgisayarında anormallik fark edip format attı. Ancak bu ekrana geldiğinde bu şekilde bir hata ile karşılaşıyor. Ne yapmalı? 1622569360
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Çözüldü✓ Yazıcı Çevrimdışı Hatası Nasıl Çözülür?

Dostlar merhaba, Yazıcım "Epson L3151" - olmakla beraber 1 adet Usb type-a to type b kablosu var ve 1 PC'ye bağlı durumda. Ekstra olarak bir başka PC'den de belge çıkarmak istiyorum ancak yazıcı çevrimdışı hatası alıyorum. Bazen sorunsuz çıkarıyor bazense böyle çevrimdışı hatası alıyorum ve...
Top Bottom