Arkadaşlar selam bilgisayarı ilk açtığımda interneti görmüyor ve sonra açıldığında ise evdeki modemi görmüyor. onun dışında bütün ağlar gözüküyor. aç kapa yapınca düzeliyor. nasıl düzelir bu?
Arkadaşlar selam az önce telefonumun şarj kablosu kasaya değdi ve pc açıldı bundan once de odada ışık açtığımda yapıyordu. Prizimde akım koruyucu takılı. Neden yapar sizce?
Arkadaşlar selam, başlığı tam yazamamış olabilirim ama ets 2 oynarken amd'nin yazılımı üzerinden fps sayacını açınca oyunda fps artışı oluyor kapatıncada 5-10 fps düşüyor. niye olur sizce bu sanki yeni yazılımda olmaya başladı gibi.
Arkadaşlar selam, sistem özelliklerim açıklamamda yazıyor. Daha dün akşam oyun oynadığım sisteme bugun ekran gelmiyor. Küçük kardeşim bilgisayari açtı o sirada işim vardi güç tuşuna basılı tutarak sistemi kapadım. Sonra açmaya çalıştığımda ise monitore görüntü gelmiyordu. Sistemin fişini çekip...
Arkadaşlar selam artık delirme noktasına geldim. oyun oynarken sistem yüke binince bir zaman sonra donup dırrr diye bir ses gelip kendini kapıyor (hoparlörden geliyor) oyuna girdiğimde 14-15 gb ram tüketimi oluyor, bir ara ondan şüphelendim acaba ram mi yetmiyorda yapıyor diye düşündüm. neden...
Merhabalar yakın zamanda sisteme format attım ve tüm sürücüleri her şeyi en güncelleri ile yükledim. Xbox da theHunter oynuyorum drop yiyorum ve oyundan atıyor bazen, epicte oynuyorum tık yok niye böyle olur? internetim iyi, iki oyunda harddiskte.
Arkadaşlar sisteme format attım ve windows 11 yüklü. tüm driverler güncel ve tam. snowrunner da bu hatayı yaşıyorum. bir zaman sonra oyundan atıyor. sebebi nedir?
arkadaşlar merhaba havaların sıcaklığı yüzünden kasamın ön panelini çıkarmıştım. ve kontrolcüm ön tarafta duruyordu, kedim onu gördü ve hemen kemirmeye başladı ve kablosunu kopardı. zamanında bu kontolcü bozulmuştu ve sarı sitede zar zor bulmuştum şimdi tekrar bozuldu. ne yapmalıyım? nereden bu...
En ağır oyunda bile 63 dereceyi geçmeyen kartım artık 70 75 derece sıcaklıklara çıkmaya başladı. ve sesli çalışıyor, kart 2. yaşına girmesine 5 ay kaldı. sizce ne yapmalıyım? termal macun değiştirmeli miyim?
Kart Modeli: Asus Dual Rx 5600XT Evo
Kasa Modeli: Corsair Spec Delta RGB
Hava...
arkadaşlar merhaba uzun süredir çalışmayan bir eski sistemim vardı 2015 yılından beri yatıyor neredeyse sorunum şu bilgisayarı fişe takıyorum ve açtığım zaman bir müddet çalışıyor yaklaşık 10sn civarı sonra kapatıyor tekrar açıyor ve bu döngü haline geliyor nasıl çözerim bunu kasa tertemiz...
düne kadar sıcak oda koşulları ve oyunda gördüğüm en yüksek sıcaklık 62 dereceydi ve fan devri 1000 devirlerde geziyordu şimdi ne olduysa 75 dereceye çıktı ve fan devri 3000 devirlerde geziyordu, nasıl düzeltirim? kartım yeni 1 sene daha oldu olmadı
arkadaşlar merhaba format atıcam birazdan bu sene sınavlarım yüzünden pc ile oyun oynamayacağım o yüzden ona göre yorum yaparsanız sevinirim
R5 5600X.
ASUS ROG STRIX B550-E
Corsair Vengeance 2x8 16 GB 3600 MHz.
ASUS Dual RX 5600XT EVO.
Samsung 980 Pro 1 TB.
Corsair Spec Delta RGB.
Corsair...
arkadaşlar merhaba geçen 1 haftaya kadar hiçbir sorun yoktu artık sürekli ses driverlerinde sıkıntı çıkıyor önceden w11 geçtim formatsız olarak ve artık performans düşüklüğü de yaşıyorum format atmalı mıyım sizce
Realtek ses sürücüsünü indirdiğim zaman mikrofonum çalışmıyor. realtek audio...
PC yi uyku moduna alıyorum. Birisi yan odada prize bir şey takınca bilgisayar açılıyor, bunu kapalı iken de klavye ve mouse ışıklarını yakarak yapıyor. sisteme zarar verir mi? babamla görüştüğümde şase olabilir dedi.