Arama sonuçları: *

1. @TheDark

Rufus cd algılamıyor

Rufus ile format atacaktım cdyi taktım fakat algılamıyor ne yapmam gerek?
  2. @TheDark

Bu değerler normal mi?

Virüs var mıdır yok mudur? Şüpheliyim.Norton Power Eraser indirdim.
  3. @TheDark

Windows 8 Ağ Anahtarı Sorunu

Kablolu internete bağlanmak istiyorum.Fakat böyle sorun çıktı. Ağ güvenlik anahtarını bilmiyorum.Ne yapmam gerek?
  4. @TheDark

Galiba bilgisayarımda virüs var.

Yaşadığım sorunlar 1-Açmak istediğim program 2-3 kez yanıt vermiyor. 2-Bilgisayar kasam yarım saat içinde hemen ısınıyor. 3-Pc arada kasıyor.Galiba C diskinde 4 gb yer kaldığı için yada virüs girdiği için. 4-Kulaklığımın sesi bir sola bir sağa gidip duruyor. Daha yeni açtım. Sizce virüs var...
  5. @TheDark

Cda dosyaları çalışmıyor

Albüm cd aldım fakat cda dosyaları çalışmıyor.Ne yapabilirim?
  6. @TheDark

Youtube'da videoyu tam ekran yaparken böyle oluyor.

Youtube'da videoyu tam ekran yaparken böyle oluyor.2 saniye böyle kalıyor.Çizgiler ekran belli olsun diyedir.
  7. @TheDark

ACİLL Rehberi Dışa Aktarma Sorunu

Arkadaşlar rehberi SIM2'ye aktarırken numaraların hepsini seçiyorum ama sadece maksimum sayı deyip 22 tane seçildi diyor yardım edin.
  8. @TheDark

(Çözülmedi)Windows 7 Format Atma

Arkadaşlar babamın laptopuna format atıcamda 10 senelik laptop nasıl format atarım usb ile ytde videolar izledim anlamadım adım adım anlatırmısınız? Laptop: Samsung RV520 Laptop ölü gibi
  9. @TheDark

Pc kaldırır mı?

İşlemci : İntel i3 2120 Ram:4 gb Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800GT Anakart: Node.js Visual Studio IDE kaldırır mı?
  10. @TheDark

Forum Soruma Cevap Vermedi hemde 2 kere sordum

Abi otomatik güncellemeyi nasıl iptal ederim Suan pc kapandı güncelleniyor Artık bir yardım edin pc çokecek ya
  11. @TheDark

Windows Otomatik Güncelleme Acil

arkadaşlar pc 13.42 de otomatik kapancak güncelleme için nasıl kapatırım? ssdim yok engel olmam lazım acil 1593600130 Acill
  12. @TheDark

Windows 10 kaldırır mı?

İşlemci: İntel i3 2120 Anakart: Ram:4 Gb Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800Gt Windows 10 pro 2015 sürümünü kullanıyorum. Yeni güncellemeyi kaldırır mı? 1593599439 Acele lütfen 13.42 de otomatik kapancak
  13. @TheDark

Pc kaldırır mı?

Cities: Skylines oyunu kaldırır mı? İntel i3 2120 Ram 4 gb Nvidia Geforce 9800 gt
  14. @TheDark

Trendyol Para

Trendyoldaki hediye 20 tl yi ininal karta nasıl aktarırım?
  15. @TheDark

samsung b310e şebeke sorunu

Arkadaşlar çarşı içinde çekiyor.Eve gelince (bizim ev köyde değil,dağda da değil) şebeke bullanamadı hatası veriyor.2.el telefon
  16. @TheDark

Stok Fan Vs. İşlemci Fanı

Arkadaşlar işlemcinin yanında gelen stok fanını mı alıyım yoksa internetten başka bir fan mı alıyım?
  17. @TheDark

Aman Allah'ım !!!

Bir taktik uyguladım indirme hızlandı.Beninki sınırsız internet.1075 kb
  18. @TheDark

İndirme Hızlandırma

Arkadaşlar Google'de indirmeleri nasıl hızlandırırım?
  19. @TheDark

PC İNTERNET YARDIM

İnternete bağlı ama bu hatayı veriyor ve net yokmuş gibi sayfalar açılmıyor
  20. @TheDark

Donanım Arşivi Yeni Sistem

2 gündür net yok köydekdik ona göre küfür etmeyin.Donanım arşivi pc hangi tarih çıkıyor?
Top Bottom