Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran

Normalde böyle bir şey yoktu önce Opera GX kullanırken bir anda kasma ve donma olup mavi ekran veriyordu uygulamayı sildim Chrome kullanmaya başladım onda da önce sayfa çöküyor sonra mavi ekran geliyor hata kodu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL olarak geçiyor bu durum diğer ugulamalara da sıçradı...
  2. A

bilgisayar aniden kapanıyor

Bilgisayarım birkaç güne kadar sorunsuz çalışıyordu sonrasında sistemimde aniden sıvı soğutma fanları açılışta hızlı hızlı çalışıp birden bilgisayarı kapatmaya başladı bunu bazen yapıp bazen de yapmıyor. Termal macunu daha bugün değiştirdim aynı sorun devam ediyor Arctic MX 4 termal macun...
  3. A

Çözüldü✓ bilgisayar aniden kapanıyor

bilgisayarım da hiç bir sorun yoktu sadece temizlemek amacıyla kasanın arkasındaki kabloları çıkarttım geri taktım derken bir anda bilgisayar açıldıktan sonra bir anda kapanmaya başladı en sonda kurtarma ekranı geldi windows düzgün yüklenmemiş diye ki ben kendi sitesinden indirdim ve bu zaman...
  4. A

Windows 10 arabirim desteklenmiyor sorunu

öncelikle iyi akşamlar sorunum exe dosylarımı bozmamla başladı sonrasında exe dosylarımı düzeltsemde şimdi de bu sorun ortaya çıktı en basitinden örnek olarak bu sorun nvıdıa denetim masasını açamamla başladı ve bazı uygulmalarda devam etti sorunun çözümü var mı arkadaşlar lütfen yardımcı...
Top Bottom