Arama sonuçları: *

1. Zapt

Çözüldü✓ Minidump dosyalarımı inceler misiniz?

Telefonun internetini kullanmak için usb ile bağlanmıştım. Ondan sonraki pc yi yeniden başlatmamda sistem her zorlandığında mavi ekran yiyorum. Normal internette gezinirken sorun yok ama Steam i her açtığımda daha steam güncelleştiriliyor yazısında mavi ekran yiyorum. XMP ve Undervolt vardı...
  2. Zapt

Mavi Ekran Minidump dosyama göz atabilir misiniz?

Az önce DPC_WATCHDOG_VIOLATION hata kodlu mavi ekranı karşıma çıktı. Minidump dosyamı inceleyebilir misiniz?
  3. Zapt

TP-Link UB400 aygıtı çalışmıyor.

Yaklaşık 1 seneden fazla olmak üzere kullandığım bluetooth aygıtının bugün çalışmadığını fark ettim. Usb de herhangi bir hasar yok. Güncelleştirmelerim de tam. Tp-linkin kendi sitesinden driverlerini kurdum ve windows intel bluetooth u tekrar indirdim fakat sonuç aynıydı. Aygıt yöneticisinde...
  4. Zapt

Bilgisayar bazen aniden donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Bilgisayar zorlanmıyorken örneğin düşük sistemli oyunlar oynarken bilgisayar bir anda donuyor alt tab vesayre hiçbir şey yapamıyorum. Sadece arka plandaki oyunun sesi geliyor o kadar. bilgisayarı yeniden başladıkça hiçbir şey olmamış gibi pc güzelce çalışıyor. Bu çok sık yaşanmıyor haftada 1 kez...
  5. Zapt

Bilgisayarım fazla mı ısınıyor?

Masaüstü bilgisayara sahibim rtx 2060 ve r5 3600 lü bir sisteme sahibim msi afterburner a baktım Cyberpunk 2077 oynarken ekran kartı 60 ile, İşlemci ise 72 ile çalışıyor. Bu sıcaklık değerleri normal mi? (İşlemci stok fan ile soğutuluyor.)
  6. Zapt

Bilgisayar bios ekranında takılıp kalıyor

2 3 ay önce yeni bi bilgisayar aldım ve son günlerden güncelleştirmelerden sonra pc bios ekranında takılı kalmaya başladı beklememe rağmen bir şey değişmiyor ama yeniden başlatınca düzeliyor bu sorun nasıl çözebilirim
  7. Zapt

Laptop bluetooth sorunu

laptopu bi açtım bluetooth aygıtı yokmuş gibi gösteriyor acaba bi kısayol fn ile felan açılıyor mu?
  8. Zapt

Kasayı temizledikten sonra mavi ekran

Arkadaşlar anakarta hiç dokunmadım ekran kartınında sadece üstünü sildim baya güzel temizlemiştim soğuk üfleyen saç kurutma makinesiyle felan neden oldu söyleyebilir misiniz o üzgün yüzlü mavi ekrandan veriyor
  9. Zapt

Format atmak için yardım

Arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum (win7) format fiyatları pahalı olduğum için kendim atcam bitanr usb ile geçen attığımda driverleri indirememiştim internet yok diye şimdi biraz korkuyorum çok uğraşmıştım o zamanlar birde attıktan sonra usb eski haline döndürebiliyor muyuz?
Top Bottom