Arama sonuçları: *

1. dost ayran

Mavi Ekran Hatası DMP Dosyası Var

https://www.mediafire.com/file/m6qjqv1p0cgwc09/062322-8015-01.dmp/file yardımcı olabilicek varmı 1655999684 5 kere üst üste yedim yazarsınız neden oldugu bilgisayar daha yeni
  2. dost ayran

mining yaparken bilgisayar kasması

arkadaşalr onceden yoktu kasma format attim bugun başlattim uygulamayı felan kasma var eskiden yoktu yayın felan izliyodum mining yaparken sebebini bilen varmadir yoksa kasarak yapmaya devam etcem
  3. dost ayran

Windows 10 format sırasında hata

bu nedir arkadaşlar slip bastim gectim oldu ama merak ettim
  4. dost ayran

binance raven satarken hata

toplam emir tutarı 10 rakamından buyuk olmadilir diyor 26 raven satmaya calisiyorum neden olyuo sizce
  5. dost ayran

raven coinim binance.com a gitmedi

arkadaşlar 10 raven coin kazdım binancede gozukmuyo benmi yanlış bakiyorum yoksa nerden bakiliyo
  6. dost ayran

laptop driverlarımı nerden nasıl elle indiricem

arkadaşlar laptopum monsteer ekran kartını biliyorum ama diger driverlari nasil indiricem laptopa
  7. dost ayran

pc ye win8.1 pro kurdum

arkadaşlar 10 du 8.1 pro kurdum ozelikler i7 6700k 1050ti 16gb ram artiş olurmu
  8. dost ayran

1050ti i7 6700k icin windows 8.1 pro mou yoksa 10 mu

arkadaşlar 8.1 pro daha cok hoşuma gidiyor 8.1 kursam daha cok performans alırsın diyo arkadaşım sizce 8 i kuruyumi
  9. dost ayran

huawei hg658 port acma asseto corsa icin

arkadaşlar wirless ile baglaniyorum internete onu soyliyim oncelikle kac gundur port acıyorum server acmaya calısıyorum ama olmuyor hata olarak sunu veriyo serveri başlatırken portları kontrol edin tcp udp http port nasıl acabilirim bide size danisiyim dedim bilen varmi
  10. dost ayran

modem adsl mi vdsl mi oldunu nasıl anlicam

soru yukarda nasıl anlayabilirim
  11. dost ayran

mavi ekran yedim minidump okuyabilcek varmı

http://www.mediafire.com/file/gwfq6zaq27tap0a/081020-18921-01.dmp/file minidump yukarda neden almış olabilirim mavi ekranı
  12. dost ayran

furmark testi nasıl yapabilirim

nasıl yapabilirim furmark testini
  13. dost ayran

iphone 5s e ios 14 yukleyebilirmiyim

arkadaşlar vodafone yanımda indirmedeigim icin aklıma boyle bişey geldi ios14 yukseltebilirmiyim telefonu bilgisayar uzerinden telefon iphone 5s
  14. dost ayran

cd deki veriler usb aktarsak calışırmı

arkadaşalr aklıma bisey takildi cd de simdi ekran kartı driveri var diyelim flash bellege kopyalarsak calışırmı o driver
  15. dost ayran

bi sorun varmıdır degerlerde

https://hizliresim.com/RDru2y dosya boyutu 3mb fazla oldugu icin buraya koydum arkadaşlar degerlerde soru nvarmıdır 1050ti i7 6700k 16gb ram dual cahnnel 2tb hdd oyunlar var 120gb ssd windows yuklı akasa venom atto cpu fan asus b250g anakart anakartı z serisiyle degistircem yakında...
  16. dost ayran

ArcBomb nedir virusmu

arkadaşlar sistemimde boyle bisey var ArcBomb performans dusuklugude yasiyorum ama virusmudur diye merak ediyom cpu dan bostayken yuzde 80 fln iyiyo 1594585683 yoksa yararlımı
  17. dost ayran

csgo 10fps sorunu

arkadaşlar herkeze merhaba hayırlı akşamlar 1050ti gpu suna sahibim nedense her mapte 10fps aliyom duzelmiyo en dusuge cektim fpsm dahada cok dusuyo sistem ozeliklerim i7 6700k oyunda 70 75 derece 1050ti 4gt oc edition 65 derece asus b250g 16gb cift kanal corsair lpx ram akasa venom atto cpufan...
  18. dost ayran

csgo 1050ti 10 fps sorunu

arkadaşlar csgoda hersey normal gidiyodu ama boyle dolu bir yere gittigimde dolu dedigim 3- 4 kısının yanına oyun 10 fpsye dusuyo işlemcim i7 6700k ekran kartım 1050ti 4gt oc 16gb corsair lpx ram 1593686383 + dan bisey demeden direk masaustune atiyo
  19. dost ayran

pc actıgımda titrriyor

arkadaşlar pcyi actigimda psu tarafından titreme geliyo sebebi nedir acaba sistemmim: gtx 1050ti i7 6700k asus b250g dark 650w psu 120gb ssd 2tb seagate hdd 16gb ram 3200mhz
  20. dost ayran

arkadaşlar gtadayken oyundan atıyo

arkadaşlar gta 5 online veya ofline oynadıktan sonra bilgisayarı fanları hızlanıp oyundan atıyo
Geri