Arama sonuçları: *

1. Kit Snicket

Kurtarma uyarısı alıyorum

Merhabalar teyzemin eski bilgisayarında resimdeki hata var. Biz çözebilir miyiz yoksa bir bilgisayarcıya götürelim mi ?
  2. Kit Snicket

cpu sıcaklığı anormal fazla

selamlar sorum sudur kı arkadasım gamıng genden bu sistemı aldı arkadasın cpu ısı değeri fortnıte da 90 derecelere çıkıyor.teknık destege yolladı yardımcı olmadılar.işlemcide stok fan değil bu fan varmıs arkadas ne yapmalı fandan dolayı mı
  3. Kit Snicket

eski pc m için işlemci ve ekran kartı onerisi

arkadaslar benım bilgisayarım baya eski ama yenı bir pc almak için butcem yok suanlık anakartım fujıtsu d3041 a1 dir heralde lga 775 işlemci destekliyor ekran kartını r7 240 yada rx550 dusunuyorum darbogaz olmıyacak parçalar onerirmisiniz
  4. Kit Snicket

pc mın ozellikleri bu oyun oynamak için bu ekran kartını alsam darbogaz olur mu

bilgisayarım bu oyun oynamak için https://www.n11.com/urun/turbox-amd-radeon-r7-240-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-1511650?magaza=ngntrade&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bu ekran kartını alsam sıkıntı yasarmıyım
  5. Kit Snicket

bu anakarta en fazla hangi kartı takarım

sistem aşırı eski valorant 30 fps benim için mukemmel bişey ne takabilirim en fazla
  6. Kit Snicket

oyun esnasında sıcaklık sorunu

gaming genden alınan cyber 3600 isimli kasada oyunda çok değişik sıcaklık değişimleri oluyor yardımcı olabilirmisiniz sistem linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/47836/cyber-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-rog-strix-1660-super-6gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ oyunda 90 dereceler...
  7. Kit Snicket

arkadaşım sıcaklık sorunu yaşıyor

arkadaşım gamıng genden cyber 3600 isimli bir sistem aldı bu sistemde asus rog 1660 super,ryzen 5 3600,16gb ram bulunmakta sistemde stok fan değil apache adlı bir işlemci sogutucuya yer verilmiş arkadaşım ani sıcaklık değişimleri yaşadıgını sıcaklığın 52 den 90 a çıktıgını soyluyor darbogaz...
Geri