Arama sonuçları: *

1. dexiN

Driverı silmeli miyim?

Arkadaşlar Apex Legend'ı inidirdim ve hata almaya başladım aldığım hatayı tam hatırlamıyorum ama googledan arattğımda sadece yabancı kaynkalar buldu ve onları çevirip çözümü uyguladım ve ekran kartımın sürücüsünü sildirdi ve oyun çok iyi çalışmaya başladı. Şimdi sorum şu oyunum güzel bir şekilde...
  2. dexiN

AMD Radeon Açılmıyor ve Hata 1603

Arkadaşlar uzun bir süredir Radeon Software açılmıyor. Bu yüzden Radeon Software'ı DDU araclığıyla driveri sildim ve AMD'nin kendi sitesinden Recommend versiyonu indirdim ve temiz bir kurulum yaptım fakat sorunum hala çözülmedi. Kurulum sırasında yarıya geldiğinde Hata 1603 diye bir bildirim...
  3. dexiN

R5 2600x ve R7 370 ile CS'de kaç fps alırım?

Arkadaşlar Youtube'da testlere baktım pek videosu yoktu. 1280*960 çözünürlükte ortalama R5 2600x ve R7 370 ile aç fps alırım?
  4. dexiN

UNLOST Fps Yükseltme Videosu

Unlost'un 11 ay önce atmış olduğu fps yükseltme rehberini izledim ve uyguladım fakat oyundayken Alt+R çalışmıyor. Amd ekran kartı kullanıyorum Alt+R ekran kaydi veya geçmiş görüntü kaydı almaya yarıyor. Ben bunu nasıl düzeltirim.
  5. dexiN

Bilgisayarım Siyah Ekran Alıyor

Arkadaşlar aşağıda bilgisayarımın özellikleri yazmakta. Bu konu hakkında daha önceden konu açmıştım fakat bugün yine oldu. Yaklaşık 2 gün arayla Apex Legends oynarken bilgisayarım aniden kapanıyor, ekranda 'No Signal' yazısı çıkıyor. Bilgisayarıma Apex'i yüklemeden önce böyle bir hata...
  6. dexiN

Psu'nun Şarteli mi kapatmalıyım yoksa fişi mi çekmeliyim?

Arkadaşlar belki bilirsiniz gecelerden Pc siyah ekran alıyor diye konu açmıştım şimdi ise pcnin içini açacağım. İlk önce psunun şartelini mi kapatmalıyım yoksa direk şartelin kapatmadan fişten mi çekmeliyim?
  7. dexiN

Bilgisayarım Aniden Kapanıyor

Arkadaşlar bilgisayarım Apex oynarken aniden kapanıyor. 2 defa kapandı. İlki 2 gün önce, diğeri ise şimdi oldu. Aniden ekran kapanıyor ekranda "No Signal" yazısı çıkıyor ve bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Msi Afterburner ile oyun oynarken ekran kartı ve işlemcinin sıcaklığına baktım ; Cpu...
  8. dexiN

Sharkoon Shp 650w v2 Cpu kablosunun kısa olması

Arkadaşlar kullandığım Psu'nun Cpu kablosu çok kısaydı ben de kabloyu arkadan vermek yerine önden verdim. Kablo ekran kartı girişinin tam yanından gelip, işlemcininde yanından geçiyor. Kabloda arıza olur mu yoksa kullanmaya devam edeyim mi? (yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama yinede sormak istedim)
  9. dexiN

X4 840 4gb ramli pcye win10 kurulur mu?

Arkadaşlar şu an sistemde Win7 kurulu ve bildiğiniz üzere artık güncelleme almıyor. Win10 geçmeyi düşünüyorum. Bir sıkıntı olur mu? X4 840 işlemci HD5570 ekran kartı 360gb hdd, 4gb ram.
  10. dexiN

SSD'den HDD'ye oyun taşımak

Arkadaşlar şu an halihazırda içinde Valorant, R6 Siege ve bir kaç programın olduğu 240GB'lık SSD'min içindeki oyunları HDD'me taşımak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  11. dexiN

Görüntü Sorunu Ekran kartından mıdır dönüştürücüden mi?

Arkadaşlar monitorde arada ekrana küçük küçük beyazlanmalar oluyor sonra hemen kayboluyor. Ekran kartımda Dvi-d girişi var ve ben bunh vga dönüştürücü ile kullanıyorum. Sizce hangisinde sorun vardır? Ekran kartı mı dönüştürücü mü?
  12. dexiN

Ranker Virgo ışıklarını nasıl kapatırım?

Arkadaşlar kasamda fan kontrolcü yok moleks kablosuyla güç alıyor ve rest switch ile renkleri değişiyor ama ben ışıklı kullanmak istemiyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl kapatırım?
  13. dexiN

İlk önce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar Rx 470 4gb ekran kartım var ben bu ekran kartına 1440*900 vga to dvi d dönüştürücü ile kullanıyorum. Sorum şu ben ileride sistemi yükseltmek istiyorum ilk önce monitör mü değiştirmeliyim yoksa ekran kartı mı?
  14. dexiN

ANAKART KIRMIZI IŞIK

Arkadaşlar sistemimi yeni kurdum ve ramlarimin sağ tarafında anakartta kırmızı küçük bir ışık yandı bu nedir? Şuan yanmıyor geçti ama bir sorun oluşur mu?
  15. dexiN

Sistem Toplama Sonrasi Ne Yapılmalı?

Arkadaşlar sistemimin parçalarını birleştirdim. Format flaşım hazır. Bios flaşım hazır. Sırasıyla baştan sona ne yapmalıyım?
Top Bottom