Arama sonuçları: *

1. E

Wattman hatası nasıl çözülür?

Merhaba fifa 21 oynarken ekran kartı drıverlerim çöküyor herkes amd yazılımından yapıyor ama bende yazılımda ayarlama yok acaba o ekran bu mu ve eğer buysa çözümünü yazar mısınız
  2. E

Bilgisayarım kendi kendine yeniden başladı

Bugün fm20 oynarken bilgisayarım aniden yeniden başladı ilk kez oluyor sizce neden
  3. E

Ekranım Aniden Gidiyor Ne Yapmalıyım

Merhaba yeni yaşadığım bir sorun fifa oynarken ekran kartı drıverleri çöküyordu bende silip baştan yükledim bugün ise tamamen monitörüm gidiyor müzik vesaire dinliyorum ses hale geliyor klavye mouse ışıkları da duruyor fakat sadece monitör gidiyor soranlar için mavi ekran olmuyor ve sistemim...
  4. E

Ekran Kartı Drıver Çöktü Sorunu (Lütfen Yardım Edin)

Merhaba fifa oynarken sürekli ekran kartı drıveri çöktü hatası alıyorum ekran kartım yok fakat apu sistemimde r3 4300GE Asus Prıme B450M-K 2 16 GB Ram var drıver en güncecl halinde sizce çözümü ne olabilir
  5. E

Sistemim Kaç Para Elektrik Faturası Getirir

Sistemde 500 watt psu var fakat yükte drıverlara bakınca 70 watt harcıyor gibi gösteriyor ekran kartı ve işlemci sistem apu zaten monitörüm 24 İNÇ 144 hz 16 gb 3200 mhz ram B450M-K 2 anakart sizce ne kadar etki faturaya sisteme msı sitesine bakınca yılda sistemden daha fazla fatura çıkartıyor...
  6. E

APU SİSTEMDE GPU VRAM ARTTIRMANIN FAYDA VE ZARARLARI

Merhaba gpu ya baktığımda 512 mb vram gösteriyordu fakat ekran kartı 2 gb vram destekliyor bende yükselttim bunun bir sonucu olurmu zararı falan bir kaç yerde faydası olmaz performans için demişler Sistem özelliklerim: Amd ryzen 3 4300GE Asus Prıme B450M-K 2 16 gb ram
  7. E

Gpu Vram Arttırırsam Ne Olur?

Merhaba gpu ya baktığımda 512 mb vram gösteriyordu fakat ekran kartı 2 gb vram destekliyor bende yükselttim bunun bir sonucu olurmu zararı falan bir kaç yerde faydası olmaz performans için demişler Sistem özelliklerim: Amd ryzen 3 4300GE Asus Prıme B450M-K 2 16 gb ram
  8. E

BIOS Üzerinden Dahili GPU VRAM'ı Nasıl Arttırılır?

Amd Ryzen 3 4300g işlemcili bir apu sistemim var anakart asus b450m-k 2 16 gb ram var bıos üzerinden gpu vram nasıl arttırırım bir videoda bu işlemcide 3 gb a kadar vram olduğunu duydum bende 512 gb kullanıyor ve yükseltmemin bir sorunu olur mu
  9. E

OYUN OYNARKEN SÜREKLİ BU HATAYI ALIYORUM

Hata bu fifa 21 oynarken oluyor ve kapanırken de sürücü çökmesinden dolayı olur falan diyor isteyen olursa onunda resmini atarım sizce sebebi ne ve çözümü nedir ryzen 3 4300GE apu sistemim var anakart b4510m-k 2
  10. E

Yeni bilgisayarım İnternete bağlanmıyor

Merhaba yeni bir bilgisayar aldım İnternet kablosunu takınca İnternet bağlanmıyor çözümünü bilen var mı
  11. E

APU SİSTEM ALDIM KURDUKTAN SONRA NELER YAPMAM GEREKİYOR

Merhaba kendime bir apu sistem aldım kurduktan sonra neler yapmam gerekiyor ve işlemcimin AMD RYZEN 3 4300GE ekran kartı sürücüsünü vesaire nasıl bulabilirim ve sistemi açtıktan sonra neler yapmam gerekiyor
  12. E

BU EKRAN KARTI BU SİSTEME TAKILIR MI?

Merhaba elimde gg3 sistemi var yani sipariş verdim ekran kartı olarak ise eski bilgisayarımdan kalan amd radeon hd 6570 bulunuyor sizce yeni sisteme bu ekran kartını takayım mı yoksa apu olarak kullanmaya devam mı edeyim
  13. E

BU SİSTEME KAÇ W PSU ALMAM LAZIM

AMD Ryzen 3 3100 3.9GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME B450M-K II Anakart ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek ASUS GTX 1650 SUPER PHOENIX Ekran kartı VENTO NEPTUNE 3 adet ARGB + 1 adet Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Siyah Kasa FSP Hydro K 500 500W 80+ BRONZE Güç kaynağ ıPNY 250GB M.2...
  14. E

Yeni Bir Bilgisayar Alındığında Ne Yapılmaılıdır?

Merhaba yeni bir sistem aldım elimde 2 adet hdd var sisteme takmadan önce sıfırlamam gerekiyor mu Abdullah abinin videosunu izledim ve orda bahsetmiyordu sıfırlamam gerekiyorsa nedeni ne
  15. E

Her Sisteme Her Ekran Kartı Takılır Mı?

Merhaba şu anda elimde amd radeon hd 6570 ekran kartı var ve işlemci olarak i5 10400 ve ya i7 10700 almayı düşünüyorum ileride fiyatlar düşünce bir adet ekran kartı alıcam böyle bir sistemde sorun olur mu
  16. E

Laptop fazla ısınmadan dolayı kapanıyor

Merhaba laptopum fazla ısınmadan dolayı kapanıyor bende bunu çözmek için termal macun ve soğutucu almayı düşünüyorum iyice garanti olması için bunun yerine sadece termal macun alsam problem çözülür mü ve önerebileceğiniz termal macunlar var mı?
  17. E

GameGen'den Daha Önce Bilgisayar Alan Oldu Mu?

Merhaba kendime yeni bir sistem bakarken gamegen sistesi ilgimi çekti ama çok bilinmediği için güvenemiyorum acaba daha önceden bu siteden alışveriş yapan oldu mu aklımdaki sistem...
  18. E

Ryzen 3 3300 x yayın ve oyun için yeterli mi?

Merhaba yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ryzen 5 3600 ve ryzen 3 3300X arasında pek bir fark yok gibi duruyor fps bakımından (youtube videolarına bakınca) ben ekran kartı olarak 1660 super düşünüyorum sizce yayın ve ya youtube için yeter mi
  19. E

Laptop durup dururken kilitlenme moduna geçiyor

Şu anda yedek olarak kullandığım laptop yaklaşık 1-2 saat kullanınca kilitlenme moduna geçiyor acaba bunun sebebi nedir bilen var mı
  20. E

Bilgisayarım açılıyor ama ekran gelmiyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle burada yeniyim bilgisayarım uzun zamandır bozuk ekran gelmiyor ama bütün fanlar vesaire çalışıyor sebebi ne olabilir
Geri