Arama sonuçları: *

1. wozly

4070 Süper sistem düşük fps, drop sorunu

Merhabalar, sistem özelliklerim şu şekilde İşlemci: İ7 11700F Anakart : Asus Prime B560-PLUS Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4070 Super Sistem özellikleri bu şekilde, tüm driverları güncelledim güç ayarını düzenledim ve performansa çektim buna rağmen çoğu oyunda...
  2. wozly

Harddisk Aşırı Yavaş İşlemler

Merhabalar,son zamanlarda harddisk ile yaptığım işler neredeyse imkansız hiçbirşeyi yapamıyorum. Gördüğünüz gibi oyunumun konumunu değiştirmek istedim fakat bu şekilde aşırı yavaş ilerliyor,arada sırada 10 MB/sn'e çıkıyor ama genel olarak böyle. Yardımcı Olabilir iseniz çok sevinirim.
  3. wozly

Format Sırasında Sadece Windows'un Olduğu Sürücüyü Sıfırlama

Merhabalar,saçma bir nedenden dolayı sadece c diskine yani windows'un kurulu olduğu dizine format atmak istiyorum,format sırasında böyle bir şey i seçme imkanım vs var mıdır? (Yerel Disk D'de Önemli Dosyalarım Olduğu İçin Sİlinmesini İstemiyorum.)
  4. wozly

Darbe Sonucu Bilgisayar Açılmıyor

Merhabalar Dün Gece Bilgisayara Abimin Geçmesi Ve Rage Atması Sonucu Kasa Darbe Aldı,Sonrasında açılınca böyle bir ekran geliyor baya beklettikten sonra tekrar yeniden başlayıp tekrar bu kısıma atıyor içerisinde baya bir bilgim var acaba hdd ile alakalı olabilir mi diyede düşünüyorum,yardımcı...
  5. wozly

Bilgisayar Zorlanınca Gelen Bip Sesi

Merhabalar,Bilgisayarımı Zorlayınca yani daha doğrusu oyunlara vs girince BİP BİP Diye sesler gelmeye başlıyor psu tarafından geliyor ses sizce ne yapmam gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom