Arama sonuçları: *

1. I

3080 1080p de darboğaz olmaması için nasıl bir işlemci gerekli

ben hazır sistem almayı düşünüyorum yakın zamanda almışkende 3070ti yerine 3080 alıyım daha uzun süreli gitsin diye düşünüyorum. genel olarak fps oyunları oynuyorum. ve şuanki monitör 144 hz bide 240 almayı düşünüyorum. darboğaz olmaması için nasıl bir işlemci gerekli. bide son olarak 4060ti...
  2. I

Viewsonic xg2405 icin hdmi mi yoksa displayport mu

Monitorum viewsonic xg2405 ve ekran karti 1660 super hdmi kablosuda var dp kablosuda var hangisini kullanmaliyim
  3. I

Yeni sistem icin win 10 keyi nerden bulabilirim ?

Beyler ben sistemi yeni aldim sayilir 1 ay oldu olmadi win 10 deneme surumu bitiyor key nerden bulabilirim ucretsiz bulunurmu veya parali ne kadara bulunur
  4. I

Ekran karti isinma sorunu

Beyler pc yeni aldim bi kac gun oldu valoda karakter secim ekraninda 79 derecelere cikiyor oyuna girince 70 lere iniyor lobidede 70 7e takiliyor kart asus tuf 1660 super bios guncel degil ondan kaynaklanir mi kasada 4 fan var 1616872819 Neyden kaynaklaniyor olabilir veya bu normal mi
  5. I

6+2 pin nasil takiliyor yardim

Ekran kartini taktim ama 6+2 pin var ve ekran karti 8 pin girisli 2 pini ne tarafa takicam bilgi verebilirmisiniz videolarda belietilmemis
  6. I

Displayport kablo onerisi

Benim monitor viewsonic xg2405 ve arastirmalarima gore icerisinden cikan hdm kablo 144 hz vermiyormus 120 veriyormus benimde displayport kablo almam gerekli ama biraz f/p birsey almam lazim onerilerinizi alabilir miyim ?
Top Bottom