Arama sonuçları: *

1. Aususlike

Mavi Ekran Mavi Ekran Sorunu Nasıl Çözülür

Resmi dosya olarak ekledim. Bilgisayarı açtıktan 5-10 dk sonra bilgisayar kapanıyor. Daha önce hiç mavi ekran sorunu yaşamıyordum o yüzden neden oluyor ve nasıl çözülür bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
  2. Aususlike

Bilgisayar hata veriyor.

Merhaba. Başlığa ne yazacağımı bilemedim. Şimdi başta Bi oyuna girmeyi denedim. Denedim. Denedim. Almadı. Görev yöneticisinden bakayım dedim. Ona da girilmedi. Geforce da aynı şekilde. Hadi steam, Google falan giriliyorda. Anlamadım. Birde bilgisayarı başlatınca Bi hata vermeye başladı. Ekledim...
  3. Aususlike

Ekran kartı kullanımı %20

Selam. The ascent oynamaya başladım. Ama oyunda ekran kartı kullanımı ve fps dipleri buldu. Gamepass den indirdim. Sorun ne olabilir. Darboğaz yok gibi anladığım kadarıyla. Msi afterburner ın değerlerini ekliyeceğim. Neyden dolayı olmuş olabilir. Nasıl düzeltirim
  4. Aususlike

Pc çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor.

Selam. Daha demin Ram leri çıkarıp taktım ama doğru taktığımda neredeyse eminim. Hadi diyelim takamamışım. Ama kasa çalışıyor, rgb yanıyor ama görüntü gelmiyor.
  5. Aususlike

İnternetim nasıl hızlandırırım

Selam. Benim İnternete sorunum tarifemi arttıramamam. Köyde yaşıyorum ve en fazla 16mb lık tarifeyi alabiliyorum. 16mb lık tarifenin üstüne çıkmanın bir yolu varmıdır. Eğer yoksa 16mb lık tarfiemde nasıl 16mb a yakın hız alabilirim
  6. Aususlike

Otomatik driver güncelleme uygulması

Selamlar. Heryerde otomatik driver güncelleme sitelerini, uygulamalarını kullanmayın. Nvdianın kendi sitesinden tek tek seçerek yapın diyor. Bne nvidanın kendi uygulamasını kullanıyorum . Acaba ondan sorun olurmu
Top Bottom