Arama sonuçları: *

1. J

bios ayarlarından pc açılırken anakart logosunu kaldırmak

pcyi açıyorum ilk rampage geliyor monitör sonra gigabyte'ın 2 tane logosu geliyor sonra açılıyor pc 3400 okuma 3000 yazma 500gb m2ssd var 1 saniyede açıldığını hatırlıyorum bu gelen logoları kaldırırsam hızlanırmı yada kaldırabiliyormuyum bu logoları
  2. J

PC BAZI OYUNLARIN BAZI HARİTALARINDA ANİDEN KAPANIYOR

Arkadaşlar 2. ayda amd ryzen 5 3400g li apu sistem dizdim pcde hiç sıkıntı yok oyunlarda fps acısından mükemmel ama örnek veriyorum csgo da bazı surf maplerine arkadasımla giriyoruz arkadaşım bi basamaktan atlıyor ben arkasından atlayınca pc kapanıyor bunu 2 3 kere pcye reset atıp denedim hep...
  3. J

m2 ssd çıkarılabilir harici disk olarak görüyor

m2 ssd almıştım ilk taktığımda sorun yoktu windowsu falan buna kurdum driverhub diye bi uygulamadan taradım eksik driverleri yükle dedim onları yükledikten sonra m2 yi harici olarak görmeye başladı ne yapmam lazım
  4. J

amd radeon software hata veriyor

uyumluluk dediğim zaman dikkat ters giden birşeyler var diyor masaüstünde sağ tık yaptığımda sanki çökmüş gibi arka planı beyaz gözüküyor kurduğum amd radeon software yazılımını nereden kaldırabilirim
  5. J

bu sistem cyberpunk açarmı ?

işlemci: ryzen 5 3400g anakart: gigabyte b450m s2h ram: hyperx fury 3200mhz 2x 8gb power falan salla 180 tllik bişey cyberpunk alsam lowda oynatırmı
  6. J

KASA FAN RGB KAPATMA

evde 2 tane pc var ikisindede 5 fan var kasada ve elektrik faturasına baya etki ediyor bu fanların rgbsini kapatabiliyormuyuz yada kapatsak etki eder mi? elektrik faturasına 600 gelmişti geçen ay bu ay 2 pc aldık 1000 tl elektrik faturası geldi nasıl azaltabilirim elektrik kullanımını
Top Bottom