Arama sonuçları: *

1. Samet Schwarz

Bilgisayarım Açılmıyor yardım

Merhaba dün gece cs oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve prize takılı 3lü fişi çektim 3lü fişe bağlı kasa ve monitör az önce Fişi taktım monitöre kasaya elektrik geliyor psu da elektrik var ama düğmeye basınca bilgisayar açılmıyor sorunn ne olabilir anakart mı yandı acaba kullandığım 3 lü...
  2. Samet Schwarz

Mavi Ekran minidump dosyamı inceleyebilir misiniz yeni format attım yine mavi ekran

https://s6.dosya.tc/server12/45o90z/012723-48500-01.rar.html 1674845057 upp
  3. Samet Schwarz

Çözüldü✓ Yardıma ihtiyacım var (mavi ekran)

Arkadaşlar pc aniden mavi ekran yedi sistem dosyalarım bozulmuş sanırım windows 10 yükleme usbsi hazırladım fakat takınca ve usbyi seçince böyle diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin formatlayamam en azından yedek alayım sonra formatlarım
  4. Samet Schwarz

YARDIM PC KENDİLİĞİNDEN ÇÖKTÜ

Arkadaşlar demin pcyi açtım karşıma bu çıktı neden oldu kurtarabilir miyim hiçbirşey indirmedim yüklemedim 2 saat önce falan faceit ranked girdim kapattım açınca karşıma bu çıktı gerçekten yardıma ihtiyacım var.
  5. Samet Schwarz

OUT OF RANGE HATASI ALIYORUM

csgo da çözünürlüğü 1024x768 ve 1360x768 dışında hangisine alırsam alayım out of range diyor 3-4 dk ekrandan gitmiyor 4:3 oynamak istiyorum 3-4 dk bekledikten sonra gidiyor ama alt tab atmam gerekiyor alt tab atıp tekrar oyuna döndüğümde tekrar geliyor yazı bi el atın çıldırmak üzereyim
  6. Samet Schwarz

xbox game bar klip alamıyorum yardım

arkadaşlar bilgisayar özelliklerim i5 4590 gt 1030 8gb ram bu pc ile oyunlarda xbox game bar yada windowsun kendi kaydedicisi ile kayıt alamıyorum nedeni nedir apu işlemci ile alan arkadaşım var ben neden alamıyorum
  7. Samet Schwarz

ethernet girişi tamiri kaç tl tutar

arkadaşlar laptopumun ethernet girişi bozuk bilgisayarcıya götürsem kaç tlmye tamir eder sizce aranızda bilgisayarcı olan yada tanıdığı olan yardımcı olabilirmi teşekkürler. 1632676021 beyler yardim 1632676156 yokmu bilen alooo
  8. Samet Schwarz

Mavi Ekran 5 dk da bir mavi ekran (minidump var)

Arkadaşlar Hep böyle mavi ekran yiyorum bakınca internetten yanlış veya eksik driver hatası diyorlar ekran kartı driverinden kaynaklanıyor olabilir mi ve minidump dosyası nasıl alınır söyleyin de alıp atayım artık sıkıldım 5 dkda bir mavi ekran atıyor. minidump...
  9. Samet Schwarz

Bilgisayarı açtım wifi driveri yok !?

Dün gece kapatırken sorun yoktu şimdi açtım wifi driveri silinmiş aniden kendi kendine sadece ethernet driveri var ethernet girişim de bozuk 🙁 1621839763 up
  10. Samet Schwarz

Xbox Game Bar Şu anda kaydedemiyoruz. Daha sonra tekrar deneyin HATASI!

Gencler merhaba yukarıda söyledigim gibi herhangi bi oyunu kaydetmek istedigimde şu anda kaydedemiyoruz daha sonra tekrar deneyin diyor çözümünü bilen varsa lütfen söyleyebilirmi lütfeeen 1617361030 ++
  11. Samet Schwarz

Tarayıcınız, kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir HATASI

arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu sorun böyle bu böyle olduktan sonra internetim de cok yavasladı nasıl cözebilirim yardim
  12. Samet Schwarz

CSGO EKRAN TAKILI KALIYOR AMA OYUN ARKADA ÇALIŞIYOR

arkadaşlar csgo takılı kalıyor şöyle anlatayım. oyunu açıyorum bazen ilk girişte siyah ekranda kalıyor ama mouseyi hareket ettiğimde oyunun arkaplanda çalıştığını hissediyorum menü tuş sesleri geliyor bazende maça başlarken map yükleme ekranında takılı kalıyor ama oyuna da giriyo arkada yine ses...
Geri