Arama sonuçları: *

1. Marginale

Son zamanlarda bilgisayar çökmesi yaşayanlar konuya bakabilir mi?

Win11'e geçtiğimden beri gerçekten gına geldi. Rx6700xt takılı ve kesinlikle tüm parçalar sağlam, ısınma vs yok. Ama pc çöküyor, bu problemi windowsu silip usb ile atınca tekrar yaşamıyorum bi kaç ay fakat sonra tekrar başlıyor. Dün tekrar yaşadım ddu ile driver silip tekrar yükledim şu an yine...
  2. Marginale

Sistem her açıldığında FTPM hatası problemi

Arkadaşlar işlemci, anakart vs güncelledim üst modellerini aldım. İlk ftpm hatası alınca y tuşuna bastım normal ekrana attı bilgisayar açıldı. Buraya kadar sorun yok ama artık her sistem açılışında bu ekran çıkıyor ve mecbur Y ye basıp masaüstüne girebiliyorum. Çözüm bilen var mıdır?
  3. Marginale

Parça değişimi sonrası sistem klavyeyi algılamıyor.

İşlemci ve anakart değiştim. Sistem manyetik klavyeyi algılamıyor ama mekanik klavyeyi algılıyor. Çok ilginç bi durum daha önce hiç yaşamadım. Usb ler sağlam bu arada.
  4. Marginale

Sistem çökmesi problemi

Arkadaşlar aklınıza gelebilecek her şeyi denedim, Windows'u silip yeniden yüklemekten tutun aklınıza ne geliyorsa denedim. Ancak 2 yıldır çektiğim bu çileden kurtulamadım. Parça ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü 1-1.5 aydır olmuyordu, şimdi tekrar başladı. Oyuna tam gireceğim sistem...
  5. Marginale

Sistem çökmesi problemi

Önceden nadirendi ama şimdi sürekli çökmeye başladı. 10 dk önceye kadar bir şey yoktu 1 aydır falan sistem çökmüyordu, az önce tekrar oldu. SrtTrial dosyasını mı atmam gerekiyor arkadaşlar hataya bakılabilmesi için? Zar zor girdim pc ye tekrar kurtarma ekranına atıyordu.
  6. Marginale

Kasanın Aux Girişi Çalışmıyor

Sadece aux soketi çalışmıyor, yazılımsal bir durum değil sanırım zamanla tak çıkar son zamanlarda az algılıyordu veya sağ tek çalışıyordu. Bugün tamamen gitti. Sadece aux soketini nasıl hallederim var mı bilen? En kötü kasayı bu durumu belirterek satıcam sadece anakartı auxunu kullanan birine...
  7. Marginale

OCCT 3D ADAPTİVE testinde siyah ekran yiyorum

Öncelikle bu testleri KERNEL POWER 41 hatası yüzünden yapmaya başladım fakat mevzu çok karışık. Occt vram,3d standart,power testlerinde ve furmark testinde hiçbir sorun yok fakat 3d adaptive testini başlatınca sistem siyah ekran veriyor. Bunun dışında sistem bazen youtube'da bazen cs-go'da...
  8. Marginale

Kernel-Power 41 Hatası Çözümü

Stres testi yapıyorum her şey canavar gibi, ne zaman olacağı hiç belli olmuyor bi anda sistem kendini kitliyor tamamen ekran gidiyor, arkada ses takılma ve tekrar etme sesi olur ya o geliyor. Saçma sapan triplere giriyor sistem. Yükte değilken bile bunu yapıyor. her şey güncel sistemde. AMD...
  9. Marginale

KERNEL POWER 41 BELASINDAN KURTULAMAMA

Youtube'da gezinirken oluyor genelde sebebini bilmediğim şekilde. Sürekli olduğu için sistemi sıfırladım bir süre olmadı şimdi tekrar başladı. Parçalar ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çökme sebebinin. Başına gelipte bu illetten kurtulabilen var mı?
  10. Marginale

Bilgisayar çökme sebebini windows'ta nereden buluyorduk?

Arkadaşlar oyunda iken durduk yere 2 dir çöküyor. Minidump değilde oluşan hataları kaydeden bir şey vardı windows'ta unuttum onu. Bilen var mıdır nasıl bakılıyordu? Hata olan yerde çarpı oluyordu sorunu öyle buluyorduk falan.
  11. Marginale

35K hazır sistem önerisi

Bütçe biraz yukarı çıkabilir.
  12. Marginale

20.000 liraya en iyi sistem

20.000 liraya bulunacak en iyi sistem nedir?
  13. Marginale

Uygulama kilitlenme olayı hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar ben bir kaç haftadır bu hatayı alıyorum. Gördüğünüz gibi anlam veremediğim bir sürü hata geliyor. Kernel Power hatası vermeye başladı bugün. Sistemi sıfırladım, o düzeldi ancak uygulama kilitlenme olayı hala oluyor. Kafayı yedirtti. Çözümü bilen var mı? Bir sürü hata gözüküyor zaten...
  14. Marginale

Sistemde anlık takılma ve ses takılması oluyor

Arkadaşlar son bi kaç gündür var. Bilgisayar bileşenlerini kontrol ettim sorun yok. Ancak Youtube'da takılırken örneğin ani bir takılma ve mavi ekran gelince olan ses takılması oluyor. Bi kaç kez oyundan attı, sistem kendini yeniden başlattı ama sonradan o olmadı. Ancak youtube'da sorunlar devam...
  15. Marginale

GTA 5 sistemi sebepsiz yere çökertiyor

Arkadaşlar daha önce başına gelen var mı? Bayadır oyun oynamadım bir indirip gireyim dedim. Önce oyundan attı sistem restart yaptı. Sonrasında online a girdim tam araca binerken çöktü sebepsiz yere. Sistem Rx 6600 xt ve ryzen 5 3600 yani kaldıramayacak sistem değil. Başına gelen var mı? Direkt...
  16. Marginale

Sistem ne kadar eder?

Bütün ürünlerin fatura ve kutusu var ancak garantisi devam eden ve bitmiş olanlar var onları belirteceğim. Fikrinizi merak ettim. Xfx 2 fanlı Rx 6600 Xt (garanti yeni bitti) Ryzen 5 3600 (Plat. silikon) (garnati bitti) Gigabyte B450m H (garanti bitti) Corsair Rs rgb 3600 mhz 8x2 3600 mhz ram...
  17. Marginale

Sistem ne kadar eder? Fikrinizi merak ettim

Satacağımdan değilde öyle fikirleri merak ediyorum kankalar. XFX RX 6700 XT (garantili) kutulu Gigabyte b450m h (garantili) kutulu Corsair rs rgb 2x8 3600mhz ram kit (garantili) kutulu Ryzen 5 3600 ( garnatisi yok, kutusu var) Wd green 480gb m2 ssd ( garantili) kutulu Id cooling se 214 xt argb...
  18. Marginale

Windows 11 update hatası

Arkadaşlar reisimde ki hatayı veriyor. Sebebini bilen veya yaşayan var mı?
  19. Marginale

Asus Rx6600'lü sistem ne kadar eder ?

Sizlerden ricam parçalar hakkında lütfen fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun , Vento kasalı , Rampage Psu'lu sistemi referans gösterip fiyatta biçmeyin lütfen nacizane ricam . Sistem bilgisi; ASUS RX6600, R5 3600, 16 GB 3600 MHz Corsair Vengeance RS RGB RAM kiti, Corsair CX550F Power...
  20. Marginale

Valorant oynarken sebepsiz kasma sorunu neden ola bilir ?

Arkadaşlar 2 günde bir başıma geliyor ve oyundan çıkmadan düzelmiyor çok sinir bozucu neden oluyor ola bilir ? Ping 3 , ping ile alakası yok .
Geri