Arama sonuçları: *

1. kimselerduymasın

Ekipmanlarımda gecikme var nasıl çözebilirim

Redragon Ucal Pro K673CPG-RGB-PRO Beyaz Kablosuz Klavye Gamepower Fenix Kablosuz Mouse Gamepower Aero Ultra olarak 3 tane kablosuz ekipman kullanıyorum ama klavyem takılı kalıyor tuşlar bazen algılamıyor CS-GO da başka oyunlarda yapmıyor acaba 3 tane kablosuz ekipman birbirini etkiliyor...
  2. kimselerduymasın

Rgb fanların ledleri çalışmıyor

Corsair Delta rgb kasa aldım fanlarınada dark marka kontrolcü aldım fanlar çalışıyor fakat ledleri çalışmıyor nerde hata yapıyorum 1734208236 şunu farkettim kontrolcüde 3 ayak var ledler için orijinalinde 4 ayak var
  3. kimselerduymasın

Bilgisayardaki Uygulamalara Nasıl Şifre Koyabilirim

mesela bu bilgisayara yada denetim masasına tıklandığında şifre istemesi lazım bunu nasıl yapabilirim
  4. kimselerduymasın

İşlemci değişimi sonrası ekran gelmiyor

İşlemcim Ryzen 3 2200g ryzen 5 5600 e geçtim işlemciyi taktım ama ekran gelmiyo ekipman ışıklarıda gelmiyo biosum son sürüm güncel3
  5. kimselerduymasın

Çözüldü✓ Pc Geliştiricem yardımcı olurmusunuz

SİSTEM ÖZELLİKLERİ RYZEN 3 2200G ASUS A320-EX GAMİNG ANAKART AMD ASUS RX 580 4GB EKRAN KARTI 8*2 CORSAİR VENGEANCE 3000MHZ RAM FRİSBY 650W 80PLUS STANDART PSU Bilgisayarımı geliştiricem işlemci ve anakartı değiştirmeyi düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5 5600x düşünüyorum anakartta b450 yada...
  6. kimselerduymasın

Ekran Kartı Driveri Kendiliğinden Kayboluyor

ASUS RX580 4GB Ekran kartım var driveri bu 4-5.oluyo kendiliğinden yok oluyor dosyası duruyor ama driver siliniyo bi daha kurmak durumunda kalıyorum neden böyle ediyo pc de virüs yok daha yeni format attım her şey güncel son sürüm
  7. kimselerduymasın

Bilgisayarım nerdeyse her uygulamada kasıyor

PC ÖZELLİKLER; ASUS A320 EX-GAMİNG ANAKART RYZEN 3 2200G ASUS RX580 4GB CORSAİR 8*2 16GB DUAL CHANNEL RAM KİOXİA EXCERİA PLUS 500GB M2 SSD 3600/2600 6 FANLI FULL MESH FRİSBY KASA valo cs chrome opera bir kasıyor beyler varya droplarmı dersin anlık 2 sn lik donmamı dersin ne ettiysem olmuyo asla...
  8. kimselerduymasın

Macbook pro paneli tam açınca ekran kapanıyor kararıyor

MacBook Pro ekran paneli tam acinca ekran karariyor nedeni nedir bilen varmı ekrani tam acamiyoruz
  9. kimselerduymasın

Format atarken böyle bişe geliyo

bu nedir ne yapmam lazım ilk defa bu sorunla karsilasiyorum
  10. kimselerduymasın

Yardım Edin Bilgisayarım fena şekilde donuyor

Bilgisayarım bazen ilk açılışta kendini başlatamıyor sürekli yeniden başlıyor 2 3 defa ondan sonra açılıyor şimdi ise en küçük sarsıntıda bile bilgisayar donuyor ama klavye mouse bile gidiyor ışıkları dahil bugün valo oynarken yine dondu power tuşuna bile basılı tutunca kapanmıyor arkadan...
  11. kimselerduymasın

Samsung 300E Ssd görmüyor

Samsung 300e laptop var ssd taktim formatladım 8.1 kurdum sorunsuz açılmıstı bilgisayarı kapadım bir dahaki açılısta direk boot menüye atmaya başladı bios pil değistim yine acildi sorunsuz kapadim actigimda yine boot menuye atmaya basladi ssd hic bir sekilde gorunmuyor biosta hangi bios ayarini...
  12. kimselerduymasın

flash bellek 3'e ayrıldı nasıl düzelticem

mem testi yazdırmıştım flaşa meme test bittikten sonra böyle oldu nasıl düzelitcem ve işaretlediğim alan silinmiyor
  13. kimselerduymasın

Bu fanlar için ne almam lazım

Beyler elimde bu fanlar var benim kasada molex girişi var bu fanları takmak için ne alamam gerekiyor
  14. kimselerduymasın

Pc Açılmıyor Yardım Edin

Beyler Harddisk vardı 1tb onu taktım denedim sonra kapadım pc yi çıkarttım harddiski normal olarak bastim tusa bu hata geliyo ne yapmam lazım
  15. kimselerduymasın

Bilgisayar ses yapıyor

Arkadaşlar sistemim Ryzen 3 2200G RX 580 4GB 8GB CORSAİR 3000MHZ RAM 250 GB WD BLUE SSD 650W 80PLUS FRİSBY PSU oyun oynarken normal video izlerken her hangi bişe yaparken bilgisayar dıırt dıırt diye ses ediyor takılıyor çok pis donuyor bizim evin elektriği sıkıntılıydı bana akım koruyucu priz...
  16. kimselerduymasın

DP sinyal yok hatası

beyler dp sinyal yok hatası alıyorum pc çalışıyor görüntü yok ramlari çıkarıp taktım bios pilini çıkarıp taktım ama yine aynı bilen varsa yardımcı olabilirmi
  17. kimselerduymasın

no boot device hatası

resimdeki gibi hata alıyorum nasıl düzeltebilirim
  18. kimselerduymasın

no boot device hatası

beyler laptop açılırken resimdeki hata geliyor nasıl düzeltebilirm bi yardımcı olun lütfen
  19. kimselerduymasın

dil tercihi sürekli değişiyor

oyunlara vs girdiğimde dil tercihi otomatik olarak ingilizce oluyor ve sürekli türkçe yapmak zorunda kalıyorum onu sürekli olarak nasıl türkçe ayarlıyabilirim
  20. kimselerduymasın

dil tercihi sürekli değişiyor

cs ye girince dil tercihi otomatik ingilizce oluyo i ye basınca üstten virgül koyuyo onu sabit olarak türkçe nasıl yapıcam
Geri