Arama sonuçları: *

1. SpeedCar

Mavi Ekran Hatası -Minidumplı-

Selamlar mavi ekran yedim. https://drive.google.com/file/d/1HWePHLZN5VndrGYpAbIGnnv8u0Ok3R01/view?usp=sharing
  2. SpeedCar

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası -MİNİDUMPLI-

Selamlar Rocket League oynarken aldım hatayı. Son 5 aydır pc sadece geceleri kapandı ve başka bir hata almamıştım. https://drive.google.com/file/d/1eXu65bPYMrTEo8O4AYCHYc_DSWW-98hc/view?usp=sharing @Emre Zengin Hocam daha önce yardımcı olmuştunuz bir ihtimal bakarsınız. Q9505 GT1030
  3. SpeedCar

C Diskindeki a dosyası nedir ?

Selamlar resimleri ekledim. SSD kullanıyorum.
  4. SpeedCar

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası -MİNİDUMPLI-

Selamlar müzik dinlerken aldım mavi ekranı. https://drive.google.com/file/d/1WAhAYP-TMzu_gQngrDmeCBtKZOoQuT2m/view?usp=drive_link Q9505 GT1030
  5. SpeedCar

Mavi Ekran Mavi Ekran -Minidumplı-

Selamlar Bu bilgisayar ve google açtım daha sonra böyle bir hata aldım. ırql_not_less_or_equal https://drive.google.com/file/d/1SHVuMTj1JdLuE9hVpkrxBhPp4HK7_y-4/view?usp=drive_link Q9505 GT 1030 4x2 1333Mhz @Emmree
  6. SpeedCar

Monitör bir anda kapanıyor

Selamlar Ark Survival ya da Valorant oynarken monitör bir anda kapanıyor, Kasa çalışıyor. Most Wanted 1 ve 2 de 2 saat oynadım Ark ' ı açtıktan 15 dk sonra monitör kapanıyor. Chrome'da gezerken de aynısı oluyor + monitör kapanmadan önce ekrana birşeyler geliyor. Gt 1030 : Max 45° Q9505 : Max...
  7. SpeedCar

Mavi Ekran VİDEO TDR FAİLURE Mavi Ekran Hatası

Selamlar Bu şekilde bir mavi ekran hatası aldım. Sürücüm güncel. GT 1030 ( Bugün aldım ) Q9505 @Emmree
  8. SpeedCar

Mavi Ekran Hatası ( Minidump )

Selamlar , bugün GT 1030 aldım sürücüleri vs. yükledim sorunsuz çalışıyordu. Kardeşim de Valorant açmış Menü'de Ayarlar'da mavi ekran yemiş. Minidump : https://drive.google.com/drive/folders/1oEDEEyC42qORdxrJkt29ylYQPc8SAn5a?usp=sharing (İnşallah paylaşabilmişimdir.)
  9. SpeedCar

Pardus İşletim Sisteminde Sunu Açılmıyor

Selamlar , Pardus işletim sisteminde sunum açılmıyor, sunu powerpointten yapılmış. Akıllı tahta da OpenOffice var ve açınca yazılar resimler her şey kayıyor sayfa değiştiriyor. Bunu nasıl çözerim? Başka tahta da deneme olayını hoca yapmıyor, sordum.
  10. SpeedCar

Ekran Kayması neden oluyor?

Selamlar sorun 1 haftadır devam ediyor. Nasıl çözerim? ekran k sürücüleri güncel. Farklı olan resim referansdır, diğerlerine göre daha net.
  11. SpeedCar

Detecting IDE Drivers Hatası

Selamlar pc açılırken bu hatayı veriyor bende pc yi kapatıp tekrar açıyorum bazen açılıyor bazen ise aynı orada kalıyor. Sorun neyden kaynaklı ve çözümü nedir? SSD kullanıyorım.
  12. SpeedCar

UDK (Unreal Development Kit) Nedir ?

Selamlar, ne işe yarıyor bu uygulama , internette oyun yapma uygulaması yazıyor ama benim öyle bir girişimim olmadı ve nasıl indi? Kaldırsam ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  13. SpeedCar

Bilgisayar'a Yükseltme Önerisi

Selamlar pc'ye 2. elde bir kaç yükseltme yapmak istiyorum. Ram ve Anakart - G41 ve 8GB DDR3 -değişimi mantıklı geldi. MAX ; 500TL belki biraz esneyebilir. Q9505 HD6850 4GB 800Mhz DDR2 GA-73PVM-S2H 460W Güç K.
  14. SpeedCar

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası - Minidump

Selamlar mavi ekran hatası aldım , minidump ı inceler misiniz ? İnşAllah minidump becerebilmişimdir.
  15. SpeedCar

PC Açıldiktan 5dk sonra kapaniyor

Selâmün Aleyküm beyler açılıyor 5 dk sonra kapanıyor. Masaustundeyken bir de arkadaş dün Nvidia GeForce'tan driver yuklemis ondan sonra olmuş. İ5-3470 1050TI
  16. SpeedCar

Anakartıma nasıl bios indireceğim?

Selamün Aleyküm anakartım F7 bios sürümü var. Bende Gigabyte'ın sitesinden indirip kurmak istiyorum velakin hangisini kuracağım F8 mi F9E Beta mi ve nasıl yapacağım bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. GA-73PVM-S2H
  17. SpeedCar

Çözüldü✓ Bilgisayar neden yavaşlıyor ?

Selamünaleyküm pc yavaşlıyor, fps düşüyor. Daha dün zula oynuyordum ve 80 fps ort, kapattım ve şimdi tekrar açtım 40 fps üstüne çıkmıyor. PC yi açtım kapattım yine değişmedi. Sorunu nasıl düzeltirim? Q9505 HD6850 4GB RAM
  18. SpeedCar

sata is found running at ide mode sorunu

Selamun aleykum beyler 2 gündür açılırken bu hatayı veriyor ve yes mi no mu diye de soruyor? Nasıl duzeltirim?
  19. SpeedCar

Bilgisayarımda performans düşüşü

S.a beyler bilgisayarda gözle görülür bir şekilde düşüş yaşıyorum, sadece oyunlarda değil masaüstüde dahil. Örneğin ; Most Wanted 2005 oynardım nadiren de olsa drop vs. yerdim fakat son günlerde Most Wanted 2005'te bile sürekli drop yiyorum. görüntü ayarlarıyla da oynadım bir fark olmadı. MW...
  20. SpeedCar

Yeniden Baslatma sonucu pc acilmadi?

S.a beyler actim pc yi ve most wanted falan oynadım sonra bi baktım pc donmaya başladı. Bende yeniden başlatmaya çalıştım. Cmos checksum error hatası aldım. Bios pilini çıkarttım taktım sorun devam etti. Yeni bir pil taktım yine devam etti ve google dan çözümü arattim ,tarih i saati vs...
Top Bottom