Arama sonuçları: *

1. foolhardy0

Teamwiwer nasıl kullanılır arkadaslar acil

Arkadaşlar tanımadıgım biri ile teamwıwerden ıslem yapıcaz turkce yama ıcın teamwıer nasıl kullanırlır
  2. foolhardy0

Ekran kartıma nasıl bakım yaparım? Yapmalımıyım?

Arkadaşlar ilk çıktığında Asus Rog Strix 3060ti almıştım 2 sene kadar oldu sanırım.Ben bu kartı evde tek başıma mining de çalıştırıyorum sürekli oc bir şekilde.Genelde fan 73 sıcaklık ise 62 derece oluyor. Sık sık da kartı söküp hava üfleme makinesi ile tozunu alıyorum,diş fırçası ile fanların...
  3. foolhardy0

numlock basınca ses cıkıyor

Arkadaslar akıl saglımı kaybetmeden soylersenız sevınırım.Numlock tusuna basınca beep sesı cıkıyor baktım ınt den denedım bırseyler ama olmadı yardımcı olunuz nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. 1643649924 bırde numpad tusları yazmıyor farklı seyler yapıyor bastıgımda allahım cıldırıcam durduk yere...
  4. foolhardy0

Görev çubugunda bu çıktı nedeni nedir?

nedeni nedir? nasıl kaldırabılırım?
  5. foolhardy0

Çözüldü✓ BİLGASAYAR BİRDEN DONUYOR VE RESET ATMAM GEREKİYOR(ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM)

arkdaşlar ben bi konu açmıstım pc bırden donuyor oyunda youtube da vs. dıye arkdaslar saolsun bıldıklerı kadar bısıler soyledırler hepsını yaptım ama hıcbırı olmadı geceden berı ugrasıyorum kımısı dıyor donanımsal ekran kartına bak kımısı dıyor cmd ye sunu yaz. en son bırısı bulmus olay şu...
  6. foolhardy0

ınternet baglantı sorunu

arkadaslar bazen operaya gırdıgımde ınt baglı degılsınız dıyor ama ınternet var kablo takılı kabloyu cıkarıp takıyorum duzelıyor sızce neden oluyor bu
  7. foolhardy0

Format atmak ıstıyorum

Arkadaşlar ılk defa format atacagım nasıl atılır format bılen varmı?
Top Bottom