Arama sonuçları: *

1. Sirwenshi

Kablosuz Ekrana Bağlanamama Sorunu

Merhaba Samsung Smart 43inç M7 monitör kullanıyorum bilgisayarımdan kablosuz olarak görüntü paylaşabiliyordum ancak şuan bağlanamıyorum bağlanamadı hatası veriyor sizce sorun nedir yardımcı olur musunuz?
  2. Sirwenshi

Oyunlarda ki Gecikmeleri Azaltmak?

Arkadaşlar Merhaba Oyunlarda ki Gecikmeleri Azaltmak İçin Ne Yapıyorsunuz? (Bahsettiğim İnternet İle Alakalı Değil, Klavye Mouse Girdileri veya Ekranla Alakalı Tepkime Süreleri)
  3. Sirwenshi

Bilgisayar Açılırken Biosa Giriyor

Bilgisayar Açılırken Direk Biosa Giriyor Sizce Sorun Nedir ?
  4. Sirwenshi

h310ch5-m7 M2 Sorunu

M2 SSD Aldık Taktık Windows Kurduk Sonra Bir Daha Çalışmadı Sizce Neden Oluyor? h310ch5-m7 Anakart Modelimiz.
  5. Sirwenshi

Wattman Hatası ve Power Limit

Wattman Hatasını Power Limit Arttırarak Çözmek Mümkün mü ve Ne Kadar Arttırılmalı?
  6. Sirwenshi

Valorant PC Reset Atıyor

Valorantta Oyun Ortasında PC Reset Atıyor Anlamadım Sadece Valorantta Yapıyor Daha Çok Yük Bindiren Oyunlar Oynuyorum Sorun Yok Neden Valorant ?
  7. Sirwenshi

Sistem Güç Kesip Yeniden Başlatıyor.

Merhaba Arkadaşlar Sistemim Oyundayken Bir anda Tüm Gücü Kesip Kendini Yeniden Başlatıyor. Sorun ile Alakali Çözüm Önerisi olan veya Bir Tahmini Olan Var mi ? Şimdiden Teşekkürler.
  8. Sirwenshi

Bilgisayar Resetlemesi

Herkese Merhaba Bir Sorunum Var Bilgisayarım Oyundayken Bir Anda Gücünü Kesip Yeniden Açılıyor.
  9. Sirwenshi

İşlemci Fanı Durup Çalışması

İşlemci Fanı Çalışıyor Anlık Duruyor 2 3 Sn Geri Çalışıyor Anlamadım Ne Oluyor ?
  10. Sirwenshi

32GB eMMC ve Windows

32GB eMMC Hafızaya Windows Kurulur mu ? Kuruluyorsa Beni Bir Aydınlatın.
  11. Sirwenshi

Jak Girişli Kulaklık ve Harici Ses Kartı

Herkese Merhaba Elimde SteelSeries Arctis 1 Var Bu Jak Girişli Bir Kulaklık Bu Harici Ses Kartını Alsam Sizce Ne Değişir veya Ne Faydası Olur ...
  12. Sirwenshi

Laptop W10 Sorunu OobreKeyboard ve Oobresettings

Laptopa SSD Taktim ve 1 tane ram takviyesi yaptik icinde bulunan ram ile ayni ozellikte ancak w10 kurmak istedigimde Oobrekeyboard ve oobresettings hatasi aldim format mi hatali sizce? W10 Kurulurken cok yavas ve takilarak ileriliyordu
  13. Sirwenshi

İşlemci ve Ekran Kartı Darboğaz

R3 1200 İşlemci RX5500XT 8GB Modeline Darboğaz Yapar mı ?
  14. Sirwenshi

Render Problemi

Arkadaşlar Merhaba Ben Sony Vegas Pro Kullanıyorum Ancak 25 Dakikalık Bir Videoyu Render Almak İstedim İşlemci 77 78 Dereceleri Gördü Bilgisayar Kendini Kapattı Sizce Neden ?
  15. Sirwenshi

Yan Ekran

Arkadaşlar 2. Ekran Bana Zarar mı Yarar mı Sizce ?
  16. Sirwenshi

Doğru Ses Driverını Bulmak

Herkese Merhaba Dostlar Ben Doğru Ses Driverımı Nasıl Bulabililirim
  17. Sirwenshi

Windows Boot Ekranında Kalıyor

Merhaba Herkese Bilgisayarı Açtığımda Boot Ekranında Kalıyor Ama Yüklenmeye Devam Ediyor 1593038480 Bilgisayar Açılmıyor
  18. Sirwenshi

Olay Görüntüleyicisi Hata

Kernel Power 41 (63) Hatasını Neden Alırım ?
  19. Sirwenshi

Bilgisayar Oyundayken Kendine Reset Atıyor

R5 3600 Corsair Vengeance 16 GB 3000Mhz MSİ X570 A Pro FSP 600 W 80+ RX560( RX5500XT Yolda Geliyor) Bu Sistem Oyundayken Kendine Restart Atıyor Anlam Veremedim Bilgisi Olan Var mı?
  20. Sirwenshi

Boot Sorunu

Herkese Merhaba Arkadaşlar Elimde 2 Harddisk Var Birini Takinca Flashtan Boot Edebiliyorum. Diğerini Takinca Flashtan Boot Edemiyorum Ikisini Takinca da Boot Edemiyorum Nedenini Anlamadim Format Atmak Istedigim Harddiskte ki Windows Takilma Yapiyor.
Geri